Bisnode kreditupplysning

Bisnode kreditupplysning är ett alternativ till Upplysningscentralen. Man kan ta snabblån utan UC genom att välja Bisnode

Skippa UC och låna med Bisnode kreditupplysning

Lån som gör Bisnode och inte kreditupplysning från UC. Bisnode är ett kreditupplysningsföretag, som är vanligt bland snabblån. Om långivaren gör sin kreditupplysning via Bisnode, så betyder det att långivaren är ett lån utan UC. Långivare kan använda vilket kreditupplysningsföretag de vill och lån som tar Bisnode och Creditsafe beviljar lån även om du har anmärkning om misskött kontokredit då dessa inte syns i Bisnode och Creditsafes upplysningar!

Ansök lån som tar Bisnode direkt

Belopp:
Villkor:
Visa mer resultat

Låna pengar med Bisnode exempel

Kreditupplysningsföretaget Bisnode är experter på att underlätta kunders affärsbeslut och säger själv att de förvandlar big data till smart data och levererar varje dag 16000 miljoner megabyte data.

BANKBELOPP
Slantar10 000 – 30 000 kr
Fairlo2 000 – 20 000 kr
Mobillån1 000 – 25 000 kr
Loanstep3 000 – 25 000 kr

Bisnode tillsammans med Creditsafe är de två vanligaste för de lån som inte använder Upplysningscentralen. Det finns naturligtvis många fler, t.e.x Instantor och Decidas men dessa två kreditupplysningsföretaget är de mest välkända.

Frågor och svar om lån med Bisnode

Hur stort lånebelopp kan jag låna via Bisnode?

Det finns lån upp till 300.000 kr via Bisnode. Det mest populära lånet med Bisnode kreditupplysning är Slantar

Finns det lån med Bisnode för den som har betalningsanmärkningar?

Ja du kan låna via Bisnode hos flera långivare som godkänner betalningsanmärkningar och svag kreditvärdighet.

Är det bara snabblån och smslån som inte använder UC´s kreditupplysningar?

Det finns även några blancolån som tar Bisnode.

Behåll din kreditvärdighet när du lånar pengar

Alla banker måste göra en kreditprövning när du ansöker om lån utan säkerhet. Det finns inget krav på att långivaren måste göra en kreditupplysning, men de måste ta fram data om dig för att avgöra om du kan betala tillbaka lånet.

Om du endast vill låna lite pengar, det vill säga små belopp som snabblån eller smslån så behöver banken inte göra en fullstor kreditupplysning via UC. Därför väljer de ofta mindre kreditupplysningsföretagen då det medför en lägre kostnad och snabbare beslut för banken.

Bisnode är ett välkänt kreditupplysningsföretag som ger små lån all den information de behöver om dig för att kunna fatta ett beslut om kreditvärdighet.

Om banken inte tar UC så riskerar du inte att få en svag kreditvärdighet i och med att inga kreditförfrågningar kommer att registreras om du missköter lånet. Det innebär att om du ska ansöka ett stort lån i ett senare skede, så finns inga tecken på att du tidigare har ansökt lån eller slarvat med betalningen.

Inte ens om du skulle ansöka lån utan UC eller snabblån hos samtliga långivare som tar lån utan kreditupplysning från andra företag än UC, så påverkas inte heller då din kreditvärdighet.

Detsamma gäller om en bank gör en kreditprövning via Creditsafe. Dessa registrerar heller ingen kreditförfrågan och ditt kreditbetyg står kvar på samma poäng.

Gå upp