Topplista bästa långivare 2024

Topplista - Bästa lån utan UC med hög beviljandegrad 2024

Topplista – Bästa lån utan UC och med UC 2024

Topplistan med bästa banker lån utan UC, lån som inte tar kreditupplysning från UC, men även lån med UC som beviljar många lån år 2024. De lån som är bäst på att bevilja flest ansökningar varje månad är föga förvånande ett lån utan UC, men på plats 2 och 3 hittar vi faktiskt lån som tar UC, ett snabblån och en ny låneförmedlare med hela 39 banker i sin portfölj.

Bankerna i topplistan över bästa långivare utan UC och banker med UC – Utbetalning direkt

Testa någon av de mest populära, bästa lån och lån utan UC just nu.

 • Northmill
  (UC). Lån 1000-50.000 kr. Ränta 7.9-21.9%
 • Flexontot
  Lån utan UC 3000-30.000 kr. Ränta 43.98%
 • Credifi
  Sms Lån utan UC. Lån 2000-50.000 kr. Räntefritt för nya kunder
 • Ferratum
  Lån utan UC. Lån 1000-40.000 kr. Ränta 43,9%
BankKreditupplysningRäntaLån
NorthmillUC7.9% – 21.9%1000-50.000 kr
CredifiLåna utan UC0% – 40.25%2000-50.000 kr
FerratumIngen UC42,5%1000-50.000 kr
LumifyIngen UC0,39%1000-70.000 kr
ExtralånetEj UC24,95%10.000-50.000 kr

Högkostnadskrediter i topplistan bland bästa lån utan UC

Snabblan-hogkostandskredit

Observera att några av de snabblån som erbjuds på markanden är högkostnadskrediter. Detta innebär att lånen har kortare återbetalningstider och en ränta upp till 42%, vilket medföra att den effektiva räntan (på grund av korta återbetalningstider) blir högre. Därför kallas lånen högkostnadskrediter. Ett obetalt lån kan leda till betalningsanmärkning oavsett vad räntan ligger på.

Exempel på på högkostnadskredit (Ferratum)

Representativt exempel: Lån 25.000 kr, Löptid 12 mån, Amortering 2563 kr/mån. Ränta 42,5%., Uppläggn.avg. 0 kr, Eff. ränta: 51.84%. Totalt belopp att betala 30.755 kr

Lån där det inte tas någon kreditupplysning via UC

Lån som är enkelt att få och där du kan låna med låg kreditvärdighet med lån som inte använder sig av UC´s upplysning är vanliga i topplistan över bästa lån. Med bästa lån räknas här de banker som bevilja flest lån i förhållande till ansökningar.

Att ingen kreditupplysning tas via UC är naturligtvis ingen garanti för att alla beviljas lån, men eftersom inte alla kriterier behöver uppfyllas som i en UC-upplysning så beviljar fler lån bland denna typen av snabblån.

Topplistan år 2024 innehåller även lån som tar UC men som är enklare att få

Många är medvetna om att lån som gör en kreditupplysning via UC kan vara svårare, men det gäller faktiskt inte alla banker. Nischade banker som beviljar lån med betalningsanmärkning kan också räknas som lättare att bevilja lån. Här kan man ibland få räkna med högre ränta.

Denna typ av lån erbjuder en alternativ kreditkontroll, vilket kan vara fördelaktigt för de som söker lån men vill undvika att deras kreditförfrågningar registreras hos UC, vilket kan påverka deras kreditvärdighet negativt. Om vi jämför tre ledande långivare inom segmentet för lån utan UC. Ferratum, Flexkontot och Northmill, får vi en överblick av vad som kan anses vara det bästa lånet utan UC för olika behov och situationer.

Ferratum – Flexibilitet och Snabbhet

Ferratum är en välkänd aktör på den svenska lånemarknaden och erbjuder en rad olika finansiella produkter, däribland snabblån och krediter utan UC. En av Ferratums största fördelar är deras förmåga att erbjuda snabba kreditbeslut och utbetalningar, ofta inom samma dag som ansökan görs. Detta gör Ferratum till ett utmärkt val för de som behöver tillgång till pengar akut.

Dessutom har Ferratum en användarvänlig webbplats och en mobilapp som gör det enkelt för låntagare att hantera sina lån och betalningar. Ferratums transparens när det gäller avgifter och räntor är också något som uppskattas av många kunder. I dagslåger ligger räntan på 43.98% och är en högkostnadskredit.

Flexkontot – Anpassningsbara Lån med Kreditgräns

Flexkontot utmärker sig genom sitt erbjudande om ett flexibelt kreditkonto där kunden får tillgång till en förutbestämd kreditgräns som kan användas efter behov. Detta innebär att låntagaren inte behöver ta ut hela lånebeloppet på en gång, utan kan anpassa uttagen efter sina ekonomiska behov.

Flexkontot tillhandahåller också lån utan UC, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för de som vill hålla sina kreditförfrågningar utanför UC:s register. Kreditkontot har en tydlig prisstruktur och låntagaren betalar endast för den utnyttjade delen av krediten, vilket kan bidra till lägre kostnader jämfört med traditionella lån.

Northmill – Teknologi och Personanpassade Erbjudanden

Northmill skiljer sig från andra långivare genom sitt fokus på teknologi och innovation för att erbjuda personanpassade låneprodukter. Med hjälp av avancerad dataanalys och maskininlärning strävar Northmill efter att erbjuda lån med villkor som är skräddarsydda för varje individuell låntagare.

Deras produkter inkluderar också lån utan UC, vilket gör dem till ett intressant val för de som värderar skräddarsydda finansiella lösningar. Northmill är kända för sin höga kundservice och sitt engagemang för att skapa en positiv låneupplevelse. Dessutom erbjuder de konkurrenskraftiga räntor och villkor, baserade på låntagarens ekonomiska situation.

Vilket är det bästa lånet utan UC?

När det gäller att välja det bästa lånet utan UC beror det mycket på de individuella behoven och omständigheterna. Ferratum är ett starkt alternativ för de som behöver pengar snabbt och värderar enkelhet och snabbhet. Flexkontot passar bäst för de som föredrar flexibilitet och vill ha kontroll över sin kreditanvändning. Northmill, å andra sidan, är idealiskt för de som söker skräddarsydda lån baserade på avancerad teknologi och personliga ekonomiska förhållanden.

Gå upp