Låna pengar nu idag?

Smslån eller sms lån?

Är det kris i kassan idag och du funderar på att låna pengar? Då bör du först titta på vilka alternativ som finns, innan du klickar på ”Ansök”. Är det bättre för just dig att ansök lån utan UC eller hos en storbank som Bank Norwegian eller Swedbank som tar UC?

Upplysningscentralens kreditrapporter skiljer sig lite från de övriga på så sätt att de t.e.x sparar och registrerar det som kallas för kreditförfrågning när du ansöker ett lån. Denna rapport sparas i UC-s system i 12 månader.

UC´s påverkan på lån idag

Detta används som rankingfaktor i Upplysningscentralens system, men inte i de andra kreditupplysningsföretagens system. Så när du ansöker ett lån som inte tar UC registreras inga förfrågningar.

Här kan du gallra både bland lån utan UC och lån som tar UC. Filtrera och väl det lån som passar bäst till det du behöver idag.

Låna här idag av svenska långivare

Belopp:
Lånevillkor:
Filtrera lån
Visa alla lån

Dagens lån är enklare

Att det är enklare att ansök lån idag än för några år sedan har nog ingen missat. Nästan allt vi gör idag sker online och så även kontakten med långivare. Du behöver inte åka till banken, eller ens ringa till banktjänstemännen, utan kan med ditt Bank-ID signera ansökan online. Har du frågor till banken går dessa ofta att ta via chatt, vilket sparar dig långa väntetider, köer och tid.

Att det är enklare att få lån via nätet är uppskattat av många och framförallt tidsbesparande.

Gå upp