När banken har nekat dig att låna pengar

vilket litet lån passar bäst

Medlåntagarens roll när banken har nekat dig lån

När banken har nekat dig lån och du har testat alla utvägar till att låna pengar på egen hand, så är det lätt att ge upp. Du kanske måste släppa fakturan till Kronofogden eller tvingas flytta då hyran inte kan betalas. Om du har klickat runt och testat låna hos ”alla” banker, lån utan UC, snabblån och blancolån och blivit nekad att låna pengar, så är det lätt att ge upp.

Vem som helst kan vara medlåntagare

Det finns alternativ när banken har nekat dig lån och du inte får låna pengar på grund av svag kreditvärdighet, betalningsanmärkningar, skuldsaldo hos Kronofogden etc. Du kan fråga någon du känner om att bli medlåntagare på ett lån även om ditt kreditbetyg är dåligt.

Den som blir din medlåntagare kan vara vem som helst, din mamma, vän, sambo, bror spelar ingen roll. Det enda viktiga är att medlåntagaren måste ha ett bra kreditbetyg för att väga upp ditt dåliga. Medlåntagaren kan alltså inte ha skuldsaldo hos Kronofogden eller betalningsanmärkningar, oavsett lånebelopp.

Vart man kan låna med medlåntagare

Medlåntagare är inte ett alternativ hos alla banker. Storbankerna, Swedbank till exempel kan låna ut pengar till dig med en borgensman som det också kallas. Men smslån till exempel gör det inte.

I princip så kan kan låna med medlåntagare hos alla banker som har större belopp samt några snabblån. Tando är ett exempel för mindre lån upp till 70.000 kr som du kan testa när banken har nekat dig lån.

Det är alltid större chans att få låna pengar med en medlåntagare då man sprider ut risken för banken. Så har du fått nej till lån, kan du testa en borgensman.

Lån alternativ

Belopp:
Lånevillkor:
Filtrera lån
Visa alla lån
Gå upp