Smslån som faktiskt beviljar dig lån

smslån som beviljar lån

Vilka smslån beviljar lån med direkt utbetalning?

Smslån är skitsmart (för banken), väldigt dyrt (för kunden) och otroligt givmilda med att dela ut lån. Med smslån kan man låna pengar utan UC och få lån trots att man är arbetslös. Smslån beviljar lån utan UC och med direkt utbetalning.

Belopp:
Lånevillkor:
Filtrera lån
Visa alla lån

Den som samlar lån på hög och struntar i att betala sina räkningar får låna obegränsat med smslån trots att man har flera betalningsanmärkningar. Smslån beviljar dig lån utan kreditupplysning.

Låter det för bra för att vara sant? Faktum är att det är till största delen sant, med viss modifikation. Det som dock inte stämmer är att smslån inte tar kreditupplysning, för det gör dem naturligtvis. Det gör alla lån utan säkerhet.

Skillnaden med smslån och andra lån är däremot att kreditupplysningen inte görs via Upplyningscentralen. Lån utan UC tar kreditupplysningen från andra håll och även kanske inte smslån beviljar alla, så beviljar de många lån.

smslån som beviljar

Smslån istället för beviljat kreditkort

Kreditkort har höga räntor, så har även smslån. Vilket ska man välja? Med kredit på korten ligger skulden obetald år ut och in, till dess att du löser den. Under tiden den nyttjas så får du betala en kreditränta. Smslån har ett förfallodatum på ett par månader.

Skulden slutbetalas och du bli skuldfri. Räntan är i stort sett lika hög för båda produkterna. Så varför är det ok att ha kreditkort, men inte smslån?

Smslån har lägre krav för att få lånet beviljat

En anledning kan vara att bankerna som ger ut kredikort har mycket högre krav än smslån. Vid ansökan om kreditkort så tas en UC-upplysning. Detta görs sällan vid smslån. Det är alltså lättare att få smslån beviljat än kreditkort.

Vilken väljer du? Ett kredikort som tar UC eller ett smslån som beviljar fler lån utan UC? Eller kanske hellre ett blancolån, vilka ofta har betydligt lägre ränta.

Q&A

Behöver sms-lånen inte ta kreditupplysning föra att bevilja lån?

Jo men de flesta tar inte kreditupplysning från Upplysningscentralen

Är kreditkort bättre än smslån?

En kreditkortskredit kan du återbetala flexibelt och utnyttja om och om igen, medan ett smslån är slutbetalt efter amortering. Vad som är bättre beror på vad du behöver pengarna till.

Beviljar smslån fler lån än privatlån?

Eftersom smslån ofta inte tar kreditupplysning från UC och har lägre krav, så beviljas flera av dessa lån än privatlån.

Gå upp