P.g.a Corona stänger banker. Här kan du fortfarande låna pengar

thumbnail

LÅNA PENGAR – Lån utan UC under CORONA
1000 kr, 10.000 kr, 100.000 kr

På grund av Corona-viruset så har flera långivare tvingats stänga eller ta en paus, men än finns snabblån och lån utan UC att hitta.

Snabblån och Lån utan UC som har öppet och du kan låna pengar

Välj lånebelopp
Välj löptid
Filtrera
Visa fler lån

Det går fortfarande att låna pengar, några lån fortsätter ännu bedriva sin utlåningsverksamhet. Här ovan listar vi de lån får du kan låna pengar trots coronatider, samt nedan de banker som för tillfället håller stängt, tagit en paus eller permanent stängt.

Långivare och banker som har stängt p.g.a Corona

  • NANOKREDIT
  • EUROLOAN
  • CASH REPUBLIC
  • LÅNBUTIKEN
  • NANOFLEX
  • VIACONTO
  • RISICUM

Använd inte högkostnadskrediter om du inte ser en framtida lösning

Lån är tänkta som tillfälliga lösningar. Låna inte pengar om du inte ser en framtida lösnings, t.e.x enbart vid en tillfällig permittering eller sjukskrivning. Om du blir arbetslös och inte har ett jobb i sikte så kan du bli överskuldsatt ifall att du lånar pengar för att lösa dagen. Lån utan UC och snabblån är högkostnadskrediter och ska ses som tillfälliga lån.

Bästa banken

Vilken bank som är bäst för dig, är beroende av den nuvarande situationen. Se över hur lång tid du behöver lånet och hur mycket du har möjlighet att amortera. Kommer du att kunna betala tillbaka lånet inom en månad eller inom ett år? Har du betalningsanmärkningar så finns det lån med betalningsanmärkning, men dessa är dyrare än vanliga lån.

Tänk på att reporäntan kan förändras kraftigt i dessa oroliga tider och försök i allra möjligaste mån att spara pengar i förutseende syfte.

Prisexempel lån

(Bynk) Lånebelopp 100 000 kr. Återbetalas inom 10 år. 7,95% nominell rörlig ränta. 8,34% effektiv ränta, kostnad 1 211 kr per månad. Totalt belopp att återbetala efter 10 år blir 145 551 kr inkl. alla avgifter. Bynk erbjuder 4 månader amorteringsfritt lån vilket kan vara ett välkommet alternativ vid Corona.

Kan man överleva utan lån i Cornaepidemin?

Gå uppåt