”Bynka fritt” – Låna 300.000 kr utan säkerhet

bynk media

Bynk har tyvärr upphört men det finns andra lån utan säkerhet att välja på.

BYNKA FRITT

Bynka fritt med en långivare som har många spännande överraskningar. Vi förstår varför långivaren Bynk har varit så populär under mars månad, att de till och med blev det mest ansökta lånet hos LånutanUC.se i mars månad! De ger till och med lån till pensionärer och det hör inte till vanligheterna.

Lån 300.000 kr utan säkerhet.
Även pensionärer kan låna penga hos Bynk.

  • Amorteringsfritt 4 månader
  • Åldersgräns 20-70 år
  • Pensionärslån/Seniorlån
  • Låna 10.000-300.000 kr
  • Möjlighet att låna utan UC
  • Månadsinkomst 10.000 kr

Många tar lån under dessa Coronatider när inkomsterna minskar och här har Bynk blivit favoriten. Kanske för att man kan flytta fram amorteringen upp till 4 månader? Här finns att välja på privatlån utan säkerhet och kontokredit. Vad passar dig bäst?

Privatlån utan UC-upplysning

Det är inte bara snabblån som skippar kreditupplysning från UC. Även hos privatlån kan man låna pengar utan att en UC tas. Varför lån fortfarande nämns under olika namn som ”Snabblån” och ”Privatlån” kan man ifrågasätta. Alla lån tar i stort sett lika lång tid att ansöka och att få utbetalt. Och alla lån som vi privatpersoner lånar, är ju privatlån. Så vi kan nog komma överens om nu, att snabblån och privatlån är samma sak.

Kreditupplysningen är differensen

När du ansöker ett lån oavsett om det kallar sig snabblån eller privatlån, så kommer banken att göra en kreditupplysning oavsett lånebelopp. Här kommer den egentligen enda viktiga skillnaden, differensen in. Antingen är det då ett lån utan UC och de gör sin upplysning via Bisnode Kredit eller Creditsafe, Instantor, Decidas eller liknande kreditupplysningsföretag. Eller så tar de en UC. Hos lånet ovan så gäller ingen kreditupplysning från UC upp till 300.0000 kr.

Frågor och svar om Bynk

-Vad krävs för att få låna pengar hos Bynk?

Du ska vara mellan 20 och 70 år, ha en inkomst på minst 10.000 kr per månad av anställning, eget företag, pension eller förtidspension och ha ett BankID för signering.
 

-Hur lång tid tar det att få Bynk-lånet utbetalt?

1-2 dagar[/bg_collapse]
Gå upp