Litet lån idag?

Har du svårt att välja om du ska ansöka ett stort eller litet lån idag?

De stora lånen är oftast billigare än en litet lån. Men för den skull så kan du ju få ett litet lån av en långivare som lånar ut större belopp. Om du till exempel vill låna 10.000 kr, så kanske du automatiskt tittar på snabblån?

Men faktum är att snabblån ofta har hög ränta, många av dem upp till maxräntan 39%, även om det finns undantag som exempelvis Extralånet (24.95%)

Det finns många ”billiga” lån även om det är ett litet lån

Haka inte upp dig på att titta på långivaren maxbelopp, utan titta istället på bankens minimibelopp. Om du vill låna 10.000 kr så kan du välja bland alla snabblån och smslån.

De flesta av dessa långivare lånar ut mellan 5000-30.000 kr. 95% av dessa snabblån är dessutom lån utan UC och det är det du är ute efter, eller? Då vill du väl hellre ha det billigaste lånet?

Även stora lån utan UC

Men det finns faktiskt stora lån som inte heller tar UC. Wästgöta Finans och Julalånet är två av dem. Hos båda dessa långivare är minsta lånebelopp 30.000 kr. Däremot är räntan betydligt lägre än hos snabblån.

Julalånet har individuell ränta och istället för att betala 39% hos ett smslån så betalar du endast mellan 3.5%-14.95% för detta konsumtionslån. Det betyder att om till och med kan ta ett större lån hos Julalånet än hos t.e.x Smspengar och ändå betala mindre ränta. Och du slipper en UC-förfrågning 🙂

Så du kan få ett litet lån idag, men ansöka från en bank som har stora lån. Och det kommer att bli mycket billigare.

Julalånet är ett nytt lån och har snabbt blivit ett av de mest populära lånen. Ansök Jula lånet här eller kolla in alla lån nedan.

Belopp:
Villkor:
Välj:
Visa fler lån

Relaterade inlägg: Äntligen ett stort lån utan UC 

Gå upp