Litet lån direkt?

vilket litet lån passar bäst

Har du svårt att välja om du ska ansöka ett stort eller litet lån direkt?

De stora lånen är oftast billigare än en litet lån. Men för den skull så kan du ju få ett litet lån av en långivare som lånar ut större belopp. Om du till exempel vill låna 10.000 kr, så kanske du automatiskt tittar på snabblån?

Men faktum är att snabblån ofta har hög ränta, många av dem upp till maxräntan 39%, även om det finns undantag som exempelvis Extra lånet (24.95%) Så här ansöker du Extralånet

Det finns många ”billiga” lån även om det är ett litet lån

Haka inte upp dig på att titta på långivaren maxbelopp, utan titta istället på bankens minimibelopp. Om du vill låna 10.000 kr så kan du välja bland alla snabblån och smslån och kanske där att hitta bästa lånet för dig.

De flesta av dessa långivare lånar ut mellan 5000-30.000 kr. 95% av dessa snabblån är dessutom lån utan UC och det är det du är ute efter, eller? Då vill du väl hellre ha det billigaste lånet?

Även stora går att få direkt

Men det finns faktiskt stora lån som inte heller tar UC, långivare där minsta lånebelopp 30.000 kr. Däremot är räntan betydligt lägre än hos snabblån. Du kan förslagsvis titta på Ferratum och Tryggkredit, vilka är långivare med högre belopp utan UC.

Så du kan få ett litet lån idag, men ansöka från en bank som har stora lån. Och det kommer att bli mycket billigare.

Ansök litet eller stort lån här

Belopp:
Lånevillkor:
Filtrera lån
Visa alla lån
Gå upp