Vart är bästa banken att låna hos?

bäst bank

Det bästa lånet hittar du bland långivare som uppfyller dina personliga villkor. Det betyder att du kan hitta bästa lånet genom att vända dig till banker som förstår dina behov och ditt kreditbetyg.

Hitta bästa blancolånet

Belopp:
Villkor:
Filtrera
Visa fler

För att hitta det bästa lånet och nu antar vi att du menar blancolån som är lån utan säkerhet, så börjar du med att titta på vad du har att erbjuda banken.

  • Har en en fast lön?
  • Är ditt kreditbetyg gott?
  • Finns det betalningsanmärkningar?
  • Har du många registrerade kreditförfrågningar i din kredithistoria?

Alla dessa punkter måste ses över för att få en samlad bild om hur ett det bästa lånet för dig skulle se ut.

Bästa lånet utan fast inkomst

Om du inte har en fast lön eller inkomst varje månad så är det svårt att få ett större lån hos de största bankerna. Så du kan redan här filtrera bort Nordea, SEB och de stora bankerna om du saknar en fast lön. Då måste du direkt börja leta bästa lånet hos lån utan UC och mindre låneaktörer som snabblån. De lånen tar ut mer ränta än större bankerna och normalt sett skulle man inte säga att detta är de bästa lånen. Men under de förutsättningar som råder, som kan du hitta det bästa snabblånet för DIG bland dessa långivare. Tänk bara på att det lilla lånet kan förstöra ditt liv.

Bäst lån med bra kreditbetyg

Med ett bra kreditbetyg så står dörren öppen hos de flesta banker. Kreditbetyget är det viktigaste verktyget som banken har för att kunna bevilja dig ett lån. Ett gott kreditbetyg = Du får det bästa lånet till lägsta ränta. Men är kreditbetyget lågt av någon anledning. Det kan vara lågt på grund av låg inkomst, betalningsanmärkningar eller för många registerade kreditföfrågningar, då kan du bara hitta det bästa lånet enligt kriterierna som vi beskrev ovan ”bästa lånet utan fast inkomst”.

Bäst lånet via låneförmedlare

Om du har ett toppenbra kreditbetyg så ska du absolut inte ansöka smslån och dyra små lån, även om det är lån som är lättast att få. De flesta banker, om inte alla kommer att slåss om dig som kund. För att hitta det bästa lånet om du har ett gott kreditbetyg så rekommenderar vi att du, istället för att fråga runt hos bankerna, ansöker ett lån via en låneförmedlare.

Vid ansökan till en låneförmedlare så skickas din ansökan till alla samarbetande banker på samma sätt som att du hade skickat dem din ansökan själv, en och en. Den största skillnaden är att det endast kommer att tas EN kreditupplysning på dig och att du kommer att få alla låneerbjudanden i form av offerter direkt till din personliga sida. Där kan du sedan i lugn och ro välja den bästa banken som gav bästa villkoren och bästa låneräntan direkt online.

Bästa lånet i banker som är förmedlare

bästa banken
Bästa bank 1-10

Bästa bank – låneförmedlare

ZMARTA600 000 kr
BANK NOREWGIAN600 000 kr
LENDO 600 000 kr
FREEDOM FINANCE600 000 kr
  1. Lendo
  2. Freedom Finance
  3. Zmarta
  4. Avida

Är banken med lägsta räntan alltid bäst bank?

Nej, alla kan inte få låna hos alla banker så det behöver inte vara bästa banken för dig

Får jag bästa räntan om jag åker till ett bankkontor?

Den bästa bankräntan fås via låneförmedlare som jämför lån online

Vart är bäst att låna pengar?

Lendo, Freedom Finance, Bank Norwegian, Enklare, Sambla och Smarta är bland de bästa bankerna.

Vart lånar man pengar billigast?

Låneförmedlare som Enklare, Lendo och Zmarta kan förhandla till bra och billig ränta.

Administratör och skribent at LånutanUC | Website | + posts

Ekonom och skribent hos LånutanUC. Med med ett brinnande intresse för svensk privatekonomi och arbeten hos flera svenska bankkontor.

Gå upp