Snabblån har hög ränta

Snabblånen är dyra

Snabblån har hög ränta och är dyra lån men beviljar fler

Snabblån har högre ränta än privatlån, men beviljar många fler lån. Det kan annars vara jättesvårt att få låna pengar av banken om du inte har ett medelgott betyg. Det är inte omöjligt att få lån, ifall att du vänder dig till lån utan UC. För att förstå varför du blivit nekad lån, så måste du titta på vad som gör att du fått nej till lån av banken.

Lån upp till 50.000 kr

Snabblån beviljar fler lån än den traditionella banken. Det finns en anledning till varför de snabblån som har hög ränta beviljar fler. Att få låna pengar med svag kreditvärdighet är inte lika svårt om du vänder dig till långivare för snabblån. Här kan du även se alla flest beviljade smslån och snabblån.

Tittar inte på UC-s register om kreditförfrågningar

Snabblånen tittar inte i UC-s register om kreditförfrågningar. Så även om du har en tråkig historia med för många kreditförfrågnignar, som har uppstått av ett frekvent låneansökande, så kan du få lån!

Allt handlar om hur och vart du ansöker lån.

Hög inkomst är inte det avgörande för att få låna. Snabblån som har hög ränta bryr sig inte om hög inkomst.

Naturligtvis är det en väldigt viktig faktor, att ha en inkomst för att få låna. Ju mer pengar du vill låna, desto högre inkomst behöver du. Finns det inte pengar över i hushållet till att betala sina utgifter så räcker heller inte pengarna till amortering och ränta på lån.

Men hög inkomst behöver inte vara avgörande för att få låna. Du kan ha en inkomst på en miljon kronor, men ha många kreditförfrågnignar eller skuldsaldo hos Kronofogden och ändå inte få lån.

Hur gör jag för att få beviljat lån?

Oavsett om din inkomst är hög eller låg så måste du ansöka lån på rätt sätt. För det första så måste du undvika att ansöka flera lån inom en kort period. Bestäm dig för hur mycket du vill låna och leta långivare som är inriktade på din kreditmall. Har du låg inkomst, välj lån som beviljar med svag kreditvärdighet.

Räcker inte dessa små lånebelopp och du inte får låna större belopp så har du två val. Antingen avvaktar du tills ditt kreditbetyg höjts eller så kanske du blir tvungen att ansöka flera små lån. Det sistnämnda rekommenderas inte. Det kommer att bli svårt att betala tillbaka flera högkostnadskrediter om du redan har svårt att klara av din ekonomi idag.

Kom ihåg att även om lån beviljar fler lån så är de ofta snabblån med hög ränta och då väldigt dyra.

LÅN UTAN UC | + posts

Martin studerar ekonomi och har ett stort intresse för det svenska näringslivet. Vid sidan om sina studier är han skribent hos LånutanUC.se.

Gå upp