ÄNTLIGEN ett större lån trots Kronofogdsanmärkningar

Nytt stort lån

Nu finns det äntligen ett större lån på marknaden som beviljar lån trots Kronofogdsanmärkningar

Du finns nytt lån, där du kan låna 10.000-250.000 kr även med Kronofogdsanmärkningar. Räntan på lånet är lägre än snabblån och ligger på 5 – 23.5 %. Återbetalningstid går att välja mellan 1-12 år. Det är ett lån utan säkerhet.

För att ansöka det nya lånet så ska du vara mellan 18-79 år, så här får även pensionärer låna pengar. Banken erbjuder personligt anpassade lån med individuell ränta och det är dina ekonomiska förutsättningar som sätter ribban för vad lånet kommer att kosta just dig.

Svag kreditvärdighet inte ett hinder för lån och betalningsanmärkningar

Att ansöka lån utan UC innebär vanligtvis att du kan låna pengar med svag kreditvärdighet. Här har vi ett lån som faktiskt tar UC, men ändå beviljar många lån och även lån med både svag kreditvärdighet på grunda v många kreditförfrågningar och dessutom även lån med betalningsanmärkningar

Banken har funnits med på marknaden under många år, men är trots det inte så välkända bland alla då marknadsföringen inte har exploderat förrän nu. Ju fler nöjda kunder, desto mer exponering kan hända.

Bästa valet när du söker lån och har skulder hos Kronofogden

Det är lättare att få lån om man har betalningsanmärkningar och skulden är betalad till Kronofogden. Om du har ett skuldsaldo (hit räknas inte obetalda skulder som ännu ligger under betalningsföreläggande och inte är fastställd) så blir det svårare att få låna.

Snabblån och låneförmedlare är en enklare väg att ta då man har betalningsanmärkning än de större blancolånen, men det finns undantag, som banken här ovan och långivarna nedan är några exempel.

Vanliga frågor om betalningsanmärkningar

Är det svårt att få lån om man har betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden?

Det är ingen omöjlighet att få lån trots att man har betalningsanmärkningar, men det är flera faktorer som spelar in då banken tittar på din betalningsförmåga. Din inkomst, antalet UC-förfrågningar, nuvarande lån och antalet betalningsanmärkningar väger in.

Blir räntan lägre om jag beviljas lån och har betalningsanmärkningar?

Räntan på lånet kan bli högre om du har anmärkningar eftersom räntan beräknas individuellt efter din kreditvärdighet.

Är det nya lånet bra?

Långivaren är registrerad hos FI och har tusentals nöjda kunder.

Administratör och skribent at LånutanUC | Website | + posts

Ekonom och skribent hos LånutanUC. Med med ett brinnande intresse för svensk privatekonomi och arbeten hos flera svenska bankkontor.

Gå upp