Instantor

Instantor

Instantor kreditupplysning

När man ansöker ett lån utan UC kanske långivaren, banken eller kreditbolaget tar kreditupplysning via Instantor. En av Sveriges alla kreditupplysningsföretag, när du ansöker lån. Det finns även Creditsafe, Bisnode, Decidas, m.fl. Instantor är nog den minst kända av dessa företag.

Det lån som beviljar flest lån om du fått nej via UC, Credisafe och Bisnode är VIACONTO och VIAKREDIT (Numera ihopslagna). På så sätt får du en ny chans att låna.

Gemensamt för dem alla är att de är inte tar UC.

Vad är instantor

En digital plattform som banken kan använda sig avför att komplettera en låneansökan. Detta göras då med ett med kontoutdrag från din bank. Företaget är godkänd av Finansinspektionen som s.k. Kontoinformationstjänst och kan användas istället för kreditupplysning från UC, Bisnode, Creditsafe, m.fl.

Med denna kreditupplysning slipper du ta en UC och slipper även skicka in uppgifter/kontoutdrag manuellt via post.

Lån som tar Instantor

Hur gör man?

Du klickar på en länk som du får via sms eller e-post. Instantors plattform. Du väljer att acceptera villkoren och loggar sedan in med Bank-ID. När du loggat in så väljer du vilken bank du vill använda och godkänner därefter att uppgifterna delas med banken.

Därefter är din låneansökan klar och du kan invänta besked. I och med detta så har ingen UC gjorts.

Kontakt

Insantor AB
Vasagatan 16
111 20 Stockholm

Ekonom at LÅN UTAN UC | Website | + posts

Martin studerar ekonomi och har ett stort intresse och kunskap inom snabblån och smslån. Han skribent hos LånutanUC.se sedan år 2018

Gå upp