NY TÄVLING! Spara kronor på ALLT som går att jämföra

Tävlingen är avslutad – OBS

Tävling avslutad!

Det går att spara pengar på allt som går att jämföra. Allt ifrån att jämföra lån, till försäkringar, elabonnemang, m.m.

Ytterligare chans att vinna 3000 kr i vår tävling genom att dela med dig av dina bästa spara-tips

tävling vinn semesterpengar

I samarbete med Försäkramig.se kör vi en NY TÄVLING där du kan vinna 3000 kr kontant! För att ha chans att vinna ska du följa @forsakramig och @lanutanuc på Instagram och ange ett eget ”spara-tips” i kommentarerna hos någon av dessa. Alltså ett tips som inte redan finns i Guiden nedan. Taggar du dessutom några vänner så ökar du dina chanser att vinna pengarna.

Tävlingen pågår till den 1/8-2020 och vinnaren meddelas på Instagram. Observera att du måste ha fyllt 18 år för att få tävla.

Du hittar Försäkramig.se guide och spartips nedan. Vilket spartips vill du tipsa om  utöver dessa? Lycka till!

Tävling! Spara tusenlappar på att jämföra andra saker än lån

Att jämföra lån är ett bra sätt att spara pengar då man behöver låna pengar. Men om man varken har eller behöver lån så är det en bra ide att se över inom vilka poster man kan påverka sin ekonomi. Genom att jämföra elabonnemang så kanske man inser att EON inte är billigare än Vattenfall. På så sätt kan man byta elabonnemang och få pengar över till annat.

Du kan jämföra mer än försäkringar

Försäkringar är en stor utgiftspost och genom att titta på de alternativ som finns så kan man spara riktigt stora pengar. Det finns flera jämförelsajter för att jämföra försäkringar, bland annat Compricer och Försäkramig.se.


25 sätt att spara pengar- den utltimata guiden

Föräkramig.se har gjort ”25 sätt att spara pengar 2020-Den ultimata guiden” Där skriver de bland annat om hur man kan spara in hundralappar och till och med tusenlappar genom att till exempel:

  • Göra matlådor
  • Skära ner på kaffet
  • Baka
  • Samåka
  • Jämföra abonnemang

Det finns massor av sätt att spara in tusenlappar.

Varför jämföra dyra snabblån?

Snabblån är dyra lån. Det är därför de också fått namnet högkostnadskredit. Det rimmar kanske inte bra, att man ska använda sig av dyra lån då man vill spara pengar. Men i nödfall kanske till och med ett dyrt lån hjälpa till att spara pengar.

Låt säga att du har en skuld som ligger hos Inkasso eller Kronofogden. Under tiden tickar hög ränta på skulden. Du kanske även har ett kreditkort med max utnyttjad kredit. Det är inte billigt! Att ta ett lån för att lösa andra dyra utgifter behöver inte vara en dum ide.

Att använda snabblån till detta kan vara en bra ide (om än kanske inte den bästa) ifall att räntan på lånet är lägre än den hos Inkasso och kreditkortsbolaget.

Har man många kreditförfrågningar så är lån utan UC ofta den enda utvägen till lån. Och för att hitta det ”billigaste lånet”, så är det en bra ide att först jämföra dessa.

Gå upp