Nylanserade lån

nytt lån

Nylanserade lån utan Upplysningscentralen

Nya snabblån och smslån lanseras några gånger per år. Det sker inte lika ofta sedan det infördes ett räntetak för högkostnadskrediter, men det dyker upp några nya snabblån med jämna mellanrum.

De långivare vi har i Sverige för lån utan UC snabblån och blancolån hittar du nedan och de allra nyaste just nu är snabblånen: Credifi, Kredera och Viaconto

Alla Nya lån hittar du här

Belopp:
Lånevillkor:
Filtrera lån
Visa alla lån

Nylanserade lån som godkänner många förfrågningar

Ansöker du ett privatlån, ett lån som tar UC så kommer du inte att bli godkänd ett lån om du har många förfrågningar. Hos dessa nylanserade lån utan UC så kan du låna även med svag kreditvärdighet av för många förfrågningar hos UC.

Då det kommer en nytt nylanserat lån så startar dem med en kreditbuffert för utlåning. De har alltså en viss summa pengar att låna ut. Om företaget är litet och nystartat och många lånar så kanske bufferten tar slut, innan de har börjat återfå pengar genom amortering från kunderna. Därför kan det vara bra att ”hänga på låset” när långivaren startar sin utlåningsverksamhet, men inte utan gransking av långivaren.

Nya lån utan UC

När det kommer ett nytt lån, så kanske det inte finns några recensioner eller omdöme att läsa. Om det inte har skrivits någonting om lånet överhuvudtaget, kanske man ska avvakta lite. Lånjämförelsesajter som oss är ofta snabba med kolla upp att uppdatera nya långivare.

Nya lån i olika belopp

Har det ännu inte kommit något omdöme om lånet, så kan det vara värt att avvakta en recension, alternativt att be en jämförelsesaft kolla upp långivaren. Det finns även en mängd låneforum på Internet. Det är alltid bra att kolla upp vad som sägs om lånet, ifall att något testat. Oavsett om du vill låna 10000 kr eller 500 kr.

Kolla upp nylanserade långivare

Låna inte av en nylanserade långivare om den inte verkar seriös. En seriös långivare ska följa Finansinspektionens, lagens och Konsumentverkets föreskrifter. Är det ett snabblån eller smslån så måste de hålla sig under det utsatta räntetaket för högkostnadskrediter. Ockerränta och höga avgifter är inte längre tillåtet.

Alla lån som jämförs på den här sajten, både nya och gamla privatlån, snabblån och smslån följer regler och lagar och är seriösa. Tänk på att du i vissa fall även kan teckna låneskydd som hjälper dig om du inte kan betala lånet.

Kolla även in de flest beviljade lån och den populära jämförelsetjänsten för snabblån: Klara lån!

Gå upp
Optimized with PageSpeed Ninja