Låna utan ränta och utan kreditupplysning från UC

nollprocent

Om att låna pengar utan ränta och utan UC-upplysning

Låna utan ränta och UC-upplysning, det går. Snabblån med 0% ränta (oavsett nuvarande reporänta) och som dessutom inte tar en kreditupplysning från UC.

Belopp:
Lånevillkor:
Filtrera lån
Visa alla lån

Vad är haken tänker du kanske? För att få låna pengar av dessa 2 lån, som just nu är storfavoriter så krävs ingen kreditupplysning från Upplysningscentralen.

Kreditprövning vid ansökan om lån utan UC görs istället via kreditpplysningsföretagen Creditsafe eller Bisnode Kredit.

0% ränta första lånet

Om du inte har lånat hos Profilkredit eller Loanstep tidigare så kan du nu hos dessa långivare låna pengar, inte bara låna till låg ränta, utan helt kostnadsfritt utan ränta. Båda långivarna godkänner dessutom lån med betalningsanmärkning. Behöver du just nu i Corona-tider ett akut lån så är det ju helt klart välkommet att slippa betala ränta på lånet, eller hur? Första lånet betalar du 0% ränta på.

Låna utan ränta och UC-upplysning – 25.000 kr!

Både Loanstep och Profilkredit erbjuder lånebelopp upp till 25.000 kr. Och båda bankerna erbjuder som sagt lån trots att man har betalningsanmärkningar. Men vilka övriga krav ställer långivaren?

  • Ålderskrav 20 år
  • Svenskt mobilnummer
  • Svensk personnummer, bankkonto och folkbokföringsadress

Även om det kan kännas lockande att ta ett snabblån, så förutsätter banken att du inte sitter i en knivig ekonomisk sits. Hela lånebeloppet ska återbetalas inom en snar framtid och även om lånet är ”gratis” så ska lånebeloppet tillbakalämnas.

Fakta om lån utan ränta – Loanstep

Loanstep lånar ut 3000 kr – 25.000 och som första-gången-kund får man alltså låna helt utan ränta! Om du väljer att ansöka lån igen så gäller följande villkor: Amorteringstiden är 1-24 månader och räntan mellan 15,4-38,4%. Den effektiva räntan är mellan 30-1177%. Du ska vara minst 18 år och 75 så detta är även ett pensionärslån där du som är äldre kan ansöka. Här lånar du utan kreditupplysning från Upplysningscentralen.

Det tillkommer aldrig någon uppläggningsavgift hos Loanstep, vilket det annars gör hos de flesta långivare. Du kan låna utan ränta i 14 dagar!

LÅN UTAN UC | + posts

Martin studerar ekonomi och har ett stort intresse för det svenska näringslivet. Vid sidan om sina studier är han skribent hos LånutanUC.se.

Gå upp
Optimized with PageSpeed Ninja