Hitta de ovanliga lånen och få pengar direkt

Välja rätt långivare och hitta ovanliga lån

Sällsynta och ovanliga lån

Om du är på jakt efter lån, så har du säkert upptäckt att hur mycket du än Googlar så är det samma långivare som dyker upp i sökresultatet? Det beror på att de största långivarna, det vill säga storbankerna, som Swedbank och Marginalen Bank har råd att betala dyra pengar för sökmotoroptimering och annonsering. Därför ser du sällan de mindre, ovanliga lånen. För den skulle är de inte sämre.

Ovanliga lån som ofta beviljar

De mindre och mer ovanliga lån toppar ofta inte sökresultaten och för att hitta dem så måste du antingen scrolla mer eller kolla in listorna hos lånjämförelsesajter som denna. Snabblån, sms lån lån utan UC ges av banker och alla långivare som sysslar med snabba krediter. En av dessa lånjämförelsesajter är vi, LånutanUC.se. Vi lånar inte ut egna pengar, men söker fram de banker som finna på svenska marknaden, både de vanliga och ovanliga lånen som inte kräver säkerhet.

Anledningen till att det kan upplevas lätt att få låna av mer ovanliga lån, kan dels vara att de har ett utlånat kapital och vill ha fler kunder. Många gånger erbjuds till och med att du få får ett så kallat ”gratislån” första gången. Det betyder att du får testa lånet och behöver efter låneperiodens slut enbart betala tillbaka samma lånebelopp, utan ränta och avgifter. Detta är också populära lån för muslimer, som inte får betala ränta för sina lån.

LånutanUC.se

De mer ovanliga lånen kan också vara nya aktörer på finansmarknaden, men vi kollar så att de är seriösa och har tilstånd från Finansinspektionen och är ett registrerat finansbolag innan vi listar dem.

Låna pengar idag av de långivare som säger ja

Om du lånar pengar idag så får du ofta också pengarna på ditt konto idag. En bank som sagt ja betalar ut lånebeloppet direkt, utan dröjsmål och hur lång tid det tar innan du har pengarna tillgängliga handlar om vilken bank du själv har. De banker som sagt ja till ditt lån och har snabbast utbetalningstid, är de banker som skickar dina pengar direkt till Nordea. Med andra ord så får du ett beviljat lån direkt överfört till ditt Nordea-konto och kan ibland ha ett godkänt lån inom 5 minuter!

Sällsynta lån kan ha högre beviljandegrad

Eftersom ett sällsynt lån kanske inte hittas lika enkelt, så kan en långivare som inte annonserar eller syns frekvent ibland ha lån med högre beviljandegrad. Banken har alltså ett större utlånat kapital och vill ha flera kunder. Så titta efter de sällsynta, mer ovanliga lån som t.e.x Big Bank, Kontantfinans och Cashbuddy (Hela listan med lån ovan) för större chans att få lån.

Administratör och skribent at LånutanUC | Website | + posts

Ekonom och skribent hos LånutanUC. Med med ett brinnande intresse för svensk privatekonomi och arbeten hos flera svenska bankkontor.

Gå upp