Big Bank

Big Bank

BIG BANK
Kreditlån 10.000-250.000 kr

Big Bank är ett nytt lån utan säkerhet eller ett kreditlån som godkänner flera betalningsanmärkningar. Det är ett lite mer ovanligt lån, som inte är ett lån utan UC. Men även fastän Big Bank faktiskt tar UC, är de enklare och mer populära än flera andra långivare. Hos BigBank Du kan låna med upp till 5 st betalningsanmärkning och få lån med svag kreditvärdighet. Big Bank säger själva att de är snabbare och mer flexibla än andra banker och specialister på lån och vi håller med. De har ju hela 29 års erfarenhet!

Ansök lån direkt

Big Bank ansöker du enklast via Lendo. Ovan kan du här göra en ansökan via låneförmedlaren ”Lendo” ovan och öka chansen att få beviljat lån, genom att ansökan även går direkt till 39 st andra banker (Men endast 1 kreditupplysning tas från UC) På så sätt bibehåller du din kreditvärdighet hos UC genom att inte direkt ansöka till alla banker en och en. Så blir du inte beviljad lån av Big Bank har du ändå chans att få låna pengar.

Tidigare var banken ett lån utan UC, men numera gör de en kreditupplysning från Upplysningscentralen AB. Detta betyder inte att du kommer att få nej, då faktiskt lågt kreditbetyg som vid betalningsanmärkningar kan godkännas.

Du kan låna pengar till alla ändamål och det finns inte krav på att säkerhet måste lämnas för lånet. Lånet är ett blancolån som inte kräver någon säkerhet. Du kan inte låna med bostaden som säkerhet.

Villkor

  • 20 år gammal
  • Max 5 anmärkningar
  • Lön 9585 kr/mån

Det kostar ingenting att ansöka snabblån eller kredit. Om du blir godkänd tilkommer dock en administrationsavgift ovanpå räntan. Räntan är alltid fast och du får veta i avtalet innan du godkänner hur mycket lånet kommer att kosta.

Enligt distansavtalslagen har du alltid 14 dagar ångerrätt även för lån.

Lån exempel: Räntan ligger på mellan 5,00 % – 23,50 % och bestäms individuellt efter en kreditprövning. Vid exempelränta 10,95 % blir effektiva räntan 12,61 % på ett annuitetslån om 85 000 kr på 10 år. Uppläggningsavgift vid ingående av lånekontrakt är 0 kr vid ansökan via bigbank.se. Totalbelopp att återbetala – 145 164 kr till en månadskostnad om 1 210 kr.

Kundtjänst Öppettider

Måndag – Fredag 8-17

Låneansökan Öppettider

Dygnet runt

Kontakt

Tel: 08-550 482 00
Big Bank´s Kundtjänst
Adress: Olof Palmes gata 29, 111 22 Stockholm
Mail: [email protected]

Läs mer om Big Bank: Banken godkänner flera betalningsanmärkningar

Vanliga frågor om Big Bank

Hur stort belopp kan man låna hos Big Bank?

Lån 250.000 kr och kredit 50.000 kr

Kan jag låna om jag har betalningsanmärkningar?

Ja, Big bank godkänner lån med betalningsanmärkningar om det är max 5 st

Kan man låna pengar hos Big Bank om man är pensionär?

Ja pensionärer får låna ifall lånet är återbetalt innan du fyller 75 år. Du måste också ha en pension om minst 9585 kr per månad

Är Big Bank specialister på lån?

Enligt dem själva är de specialister på lån då de lyssnar, stödjer och förstår sina kunder. De har ett stort urval av produkter inom finans och har agerat på marknaden under många år.

Finansiell rådgivare, Skribent at LånutanUC | Website | + posts

Johanna har en lång och bred erfarenhet inom bank och finans. Hon har arbetat som finansiell rådgivare och med lån sedan år 2009 och är författare hos LånutanUC.se sedan år 2021.
Johannas främsta intressen är aktier och valutor.

Gå upp