Därför är Zmarta ett smart val

zmarta smart val

Det är ingen slump att låneförmedlaren Zmarta är bland de mest populära lånealternativen vi har. För den som vill lösa snabblån och har tagit några lån utan UC för mycket, är Zmarta ett uppskattat val för att samla sin ekonomi och lösa sina kreditlån.

Samla lånen direkt

Låna för alla behov

Genom Zmarta kan du låna till alla behov, exempelvis till bil, båt, studier, resa, bostad och att samla lån. Om du inte tidigare hört talas om samlingslån, så är det enkelt förklarat ett större blancolån (lån utan säkerhet) som har en lägre ränta än snabblån. En bank eller låneförmedlare som exempelvis Zmarta, Lendo och Bank Norwegian hjälper dig att ta fram ett billigare lån och löser bort dina dyra lån.

Kostnadsfri ansökan

Det är kostnadsfritt att ansöka lån hos Zmarta oavsett om du behöver ett helt nytt privatlån, eller vill samla befintliga lån. Eftersom lånespannet är stort, mellan 5000 kr och 600.000 kr finns det utrymme att lösa flera lån eller andra skulder.

Zmarta istället för snabblån

Om du funderar på att ta ett snabblån, tänk istälet smart och välj Zmarta. Du kan låna så lite som 5000 kr, varvid Zmarta är ett bättre alternativ än snabblån. Lägre ränta = bättre för plånboken.

Zmarta lånevillkoren

  • 18 år
  • Betalningsanmärkningar accepteras
  • Ej aktivt skuldsaldo hos KF
  • Kunna signera lånet med Bank-ID
  • Vara svensk medborgare

När du ansöker lånet så kommer en kreditupplysning att göras från UC. Denna skickas sedan till alla banker Zmarta samarbetar med. När du får en offert eller ett låneerbjudande från någon av de samarbetande bankerna kommer dessa inte att göra ytterligare upplysning. Därmed registreras endast 1 kreditförfrågan hos Upplysningscentralen och din kreditvärdighet påverkas inte.

Alternativa banker

Belopp:
Villkor:
Filtrera
Visa fler
Administratör och skribent at LånutanUC | Website | + posts

Ekonom och skribent hos LånutanUC. Med med ett brinnande intresse för svensk privatekonomi och arbeten hos flera svenska bankkontor.

Gå upp