Vi kan tyvärr inte bevilja dig lån – Känner du igen dig?

inte beviljad lån

Svarar banken: Vi kan tyvärr inte bevilja dig lån?
Det finns andra alternativ att låna pengar.

Att få låneansökan nekad av banken är frustrerande, men ge inte upp. Du kanske inte ansöker lån på ”rätt” ställe? Om du har har lån inkomst, kanske är arbetslös, försöker låna med betalningsanmärkningar och få lån med svag kreditvärdighet så måste hitta rätt bank.

Här kan du låna med om din kreditvärdighet är svag och kreditbetyget lågt

Om du ska ansöka lån med många förfrågningar kan du glömma storbankerna. Försök istället hos dessa långivare.

Belopp:
Lånevillkor:
Filtrera lån
Visa alla lån

Frustrerande att inte bli beviljad lån

Det är frustrerande att inte bli beviljad lån. Därför ska du endast ansöka snabblån och lån utan UC. Betalningsanmärkningar är inte alltid den största orsaken till att du inte får låna hos banken. Det är istället för många kreditförfrågningar som är boven. Swedbank säger nej till lån och likaså SEB, Nordea och alla andra storbanker.

De mindre bankerna som tar Creditsafe och Bisnode ställer inte lika höga krav. Därför kan du låna med många kreditförfrågningar hos de mindre snabblånen.

Mindre snabblån betyder inte små lån

Då vi säger mindre snabblån, så menar vi att det är mindre banker än storbankerna. Det betyder inte att lånebeloppen är små. De lån som inte tar UC har faktiskt lånebelopp upp till 300.000 kr som du kan ansöka och få utbetalt samma dag.

Det är många som har svårt att få låna pengar. Och nästan alla vet inte vart de ska vända sig för att få låna.

Ännu en fördel med snabblån och lån utan UC är att dessa, till skillnad från storbankerna erbjuder helglån och har öppet dygnet runt. Det betyder att du kan låna pengar dygnet runt, alla dagar i veckan och dessutom slipper UC-förfrågningar.

Administratör och skribent at LånutanUC | Website | + posts

Ekonom och skribent hos LånutanUC. Med med ett brinnande intresse för svensk privatekonomi och arbeten hos flera svenska bankkontor.

Gå upp