Akutlån på julafton & Nyårshelgen 2023

akuta jullån

Jul och slut på pengar? Flera snabblån har öppet på julafton och under julhelgen, till och med under mellandagarna och lån på nyårsafton. Har du köpt julklappar för hela slanten och behöver fylla på kassan, så finns det långivare nedan som kan hjälpa till med akutlån på julafton. och till och med nyårsafton Men vi vill höja ett varningens finger för att ta ett jullån. Dessa lån är ofta dyra, med hög ränta. Smakar det så kostar det. Du kan låna upp till 150.000 kr under jul och nyår och få beviljat lån utbetalt samma dag.

Ansök lån jul och nyår 2023 direkt

Belopp:
Villkor:
  • Filtrera
  • Lån utan UC
  • Låna med anmärkning
Visa fler lån

Lån som betalar ut pengar dygnet runt hör numera till vardagen och det är faktiskt många som utnyttjar den möjligheten. Efter de spår som Coronan lämnat i form av arbetslöshet och lägre löner, så är det fler arbetslösa som lånar pengar. Det är naturligtvis aldrig bra att ta akuta lån och framför allt om man inte har en plan för hur lånet ska betalas tillbaka om det saknas en fast inkomst.

Bästa banklånet under julen och nyår 2023

Vilken bank är bäst att låna pengar hos? Snabblån är bäst om du har akut behov av lån och det är helg eller julafton. Eftersom snabblån ofta har öppet så har lånen hög tillgänglighet. Men är snabblån bäst? Att de är dyra kan vi konstatera, därför är det kanske inte heller det bästa valen, om inte behövet verkligen är akut. Annars är privatlån självfallet de bästa lånen. Det tar lite längre tid att få pengarna 1-2 dagar, men i gengäld så är det så mycket billigare julklappslån. Titta på privatlånen nedan istället för att ansöka snabblån och smslån om du inte har superbrådis.

Låna pengar till julmat och klappar

Alla vill ha en god jul och alla vill att sina barn ska få julklappar, men är det värt risken som det innebär att ta ett snabblån? De flesta säger ja i frågan och vill inte tänka på problemen som kan uppstå efter julen. Faktum är att januari månad är den fattigaste månaden på hela året och det är inte konstigt.

Att fylla julbordet med julmat och klappar under granen är ingen billig utgift. Framför allt inte om man har en stor familj. Så hur ska man kunna få en god jul utan inkomst utan att låna pengar?

Köp och sälj julklappar på Second hand

Att handla på second hand är trendigt och ingenting som enbart fattiga gör. Att tänka på miljön ligger i tiden och sparar på plånboken. Genom att göra dig av med prylar du inte behöver så hjälper du andra och i gengäld så kan du själv hitta julklappar till en billig peng och kanske slipper ta ett lån.

Spela julklappsleken för att undvika ta akuta lån

Att spela julklappsleken är ett billigare alternativ till att köpa dyra julklappar och faktiskt mycket uppskattat. Hela familjen gör någonting tillsammans och alla får en julklapp. Det finns många roliga julklappar omkring hundralappen som är mycket uppskattade, både att ge och att få. Och visst skulle det vara skönt att slippa sitta skuldsatt efter årsskiftet detta år?

Akutlån på julen om det är riktigt akut

Så om du funderar på att ta att akutlån på julafton, tänk efter om det verkligen är riktigt akut. Behöver du handla nya saker för flera tusen kronor, eller kanske det fungerar lika bra med någonting litet och lagomt. Och framför allt billigt?

Frågor och svar om jullån och nyårslån

Kan man låna pengar på julafton?

Ja flera snabblån har öppet julafton, juldagen och mellandagarna.

Är akuta jullån dyra?

Snabblån och lån som man tar akut är ofta högkostnadskrediter med högre ränta

När ska ett lån som tas under julen betalas tillbaka?

Löptiden för jullånet varierar mellan 60 dagar och 12 år.

Får man köpa julklappar med lån?

Du får använda lånet till vad du vill, till exempel till att köpa julklappar eller julmat.

Gå upp