Ny chans till lån om Creditsafe, Bisnode och UC sagt nej!

instantor beviljar fler lån

Du kan få lån trots att alla kreditupplysningar gett avslag! UC är välkänt svåra att ha att göra med om man har ett lågt kreditbetyg. Desto lättare är då oftast Creditsafe och Bisnode, alltså lån utan UC. Men om alla kreditupplysningar har bedömt att du inte är kreditvärdig så finns det en ny chans att få låna med Instantor!

Instantor är ett kreditbedömningssystem som innebär att du godkänner att långivaren får se kontoutdraget i din bank. Det är smidigt och avgörande för att få låna, om du exemplevis inte har en deklarerad inkomst från föregående år, men numera arbetar. Så även svag kreditvärdighet kan ge lån.

Lån som använder Instantor ger dig ökad chans till lån utan deklarerad inkomst

Det finns ett långivare som använder Instantor. Här kan du få ett lån mellan 1000-20.000 kr utan godkänd kreditupplysning från Creditsafe, Bisnode eller UC. Du gör lånenansökan som vanligt. Om den inte godkänns så blir du erbjuden att använda Instantor för att öka dina chanser till lån.

Blir du erbjuden lån efter en Instantor-check så betalas lånet ut som vanligt, med samma villkor som om du hade godkänts i en vanlig kreditupplysning.

Här kan du ansöka lån via Instantor

BANKBELOPPRÄNTA
VIACONTO1000-20.000 kr39,5%
FERRATUM1000-30.000 kr40,5%

Det finns alltså flera möjligheter att få lån när alla nekat, även då du fått nej via Creditsafe och Bisnode. Bara man ansöker på rätt sätt och hos rätt långivare.

Gå upp