Halloween-lån

halloween lån

Behöver du låna pengar under Halloweenhelgen så finns det så kallade ”helglån” som är flexibla och gör utbetalning av lån alla dagar i veckan.

Ansök lån till Halloween 1000-50.000 kr

För att ansöka lån under Halloween (du kanske har glömt att betala en räkning, eller behöver göra ett oväntat inköp till festen?) så väljer du ett lån nedan och ansöker lånet direkt till långivaren.

Belopp:
Villkor:
  • Filtrera
  • Lån utan UC
  • Låna med anmärkning
Visa fler lån

Helglån är snabblån med större flexibilitet

Att vanliga banker håller stängt under helgen vet du säkert redan, men för den skull är det inte kört att få tag på cash under Halloween. Snabblån och Lån utan UC behöver inga bankkontor för att bevilja dig lån och du kan snabbt göra en ansökan online i mobilen, direkt via långivarens hemsida. Alla lån är lån utan säkerhet.

Den stora flexibiliteten med helglån gör att man kan ta ett mindre konsumtionslån ifall behov finns. Som med alla lån och högkostnadskrediter rekommenderar vi inte att man lånar mer pengar än nödvändigt. Låna med förnuft och bara om du måste.

Att ta ett lån på 5000 kr för att bjuda polarna på öl på puben, är inte att låna med förnuft. Om du däremot måste göra ett akut, oväntat inköp, eller får punktering på bilen. Då kan ett snabbt lån vara berättigat under Halloween-helgen, ifall alla övriga möjligheter till pengar är omöjliga.

Prisexempel lån under Halloween

Att låna pengar under Halloween eller helgen kostar densamma som att ansöka lån vilken annan dag som helst.

Prisexempel: En kredit hos KREDERA 10 000 kr som har 39% årsränta under med 12 månaders återbetalningar blir det totala lånebeloppet att återbetala 13.221 kr och effektiv ränta 74,37%.

Har du inte lånat hos ett snabblån tidigare, så kan du hos vissa långivare få låna pengar gratis, det vill säga lån utan ränta. Det är erbjudande hos förstagångskunder och finns hos bland annat:

Kan man ta lån på helgen och på Halloween?

Ja flera snabblån har helglån med utbetalning dygnet runt, även på Halloween

Är det dyrare att ta lån på Halloween?

Nej alla lån har samma kostnad oavsett vilken dag och tid man ansöker lånet

Är det säkert att låna pengar under helgerna?

Alla lån som använder BankId är säkra oavsett när man ansöker

Gå upp