Nu är de små smslånen på tapeten

bäst sms lån som beviljar

Små smslån ökar i popularitet

Hur och vad vi lånar går upp och ner genom säsongen. Ett tag var det samlingslån, alltså lån för att lösa befintliga skulder som var mest populära. Men nu är vi inne på smslån igen.

Varför de små lånen nu ökar kan ha olika anledningar, kanske beror det på att vi har större behov av akuta smålån, p.g.a arbetslöshet och Coronakris?

Att ta ett smslån kan vara en lösning i nödens stund, men ska inte ses som en långsiktig lösning. Och om du är inne på att låna pengar via smslån, så låt det inte bli till en vana.

En gång är ingen gång brukar man säga. Men 2 eller fler gånger är en vana.

Konsumtionslån kostar mindre än smslån

Om du vill låna pengar tills större utgifter så kanske du istället ska titta på konsumtionslån. Med dessa kan du låna större belopp till lägre ränta. Och framgör allt så kanske det då räcker med ett lån, istället för flera.

Det finns ett flertal långivare som erbjuder både större, men ändå snabba lån. Och många av de större lånen är idag faktiskt lån utan UC, så du behöver inte oroa dig för att förstöra ditt kreditbetyg och få svag kreditvärdighet på grund av många kreditförfrågningar via Upplysningscentralen.

Lån Exempel

  • Wästgöta finans
  • Julalånet

I dagar som dessa behöver vi alla kronor vi kan få, men att ta lån hos många långivare eller att välja dyra smslån är inte den bästa lösningen.

Administratör och skribent at LånutanUC | Website | + posts

Ekonom och skribent hos LånutanUC. Med med ett brinnande intresse för svensk privatekonomi och arbeten hos flera svenska bankkontor.

Gå upp