FÖRETAGSLÅN

företagslån utan kreditupplysning

Behöver du låna pengar till företaget?

Företagare behöver ofta låna pengar. Beroende på om det är till Enskild firma, Aktiebolag eller Handelsbolag så finns det olika typer av företagsfinansiering.
Precis som till privatpersoner, så finns även företagslån utan Uc.

Företagslån 10.000-2.000.000 kr

Du hittar alla företagslån här

Företagslån Belopp Löptid
LIKVID 2.000.000 kr 18 mån
FROFA 2.000.000 kr 24 mån
OPR 500.000 kr Individuell

Bolagsform styr företagslån

Vilken bolagsform du har, avgör hur mycket du får låna och dessutom vilken säkerhet som krävs för ditt företagslån. Ju längre företaget varit aktivt med rullande omsättning, desto större är chansen att bli beviljad lån.

Det finns företagslån eller firmalån som det även kallas, till dig som är nystartad firma, men då krävs att du som privatperson har en ordnad ekonomi då du kommer att behöva stå som borgensman på företagskrediten. Om du inte vet vart du ska ansöka företagslån så kan du testa en låneförmedlare.

Vid ansökan om lån utan UC till företag kommer du att dels få logga in till ditt bokföringsprogram via låneansökan och dels skicka långivaren en transrapport från banken, alternativt logga in på Internetbanken och automatiskt överföra kassaflödet.

Aktiebolag som har varit verksamma länge och har stabila intäkter har självfallet bäst förutsättningar har bli beviljad ett stort lån, men alla företagsformer har chans till att låna pengar. En enskild firma är inte en egen jurdisk person, vilket innebär att du som privat och din personliga ekonomi granskas vid ansökan om företagslån till Enskild firma.

Företagslån utan UC

Allt fler företagslån slutar använda kreditupplysning och tittar istället på din nuvarande omsättning och kassaflöde. Detta är rimligt eftersom nuvarande intäkt säger mer än den omsättning företaget hade vid senaste bokslut för 1,5 år sedan.

Avbetalning per dag

Många av de nischade företagslånen ”tar tillbaka” lånet genom att dra en liten summa varje dag från ditt bankkonto. På så sätt kommer du inte att missa betala någon faktura, men det innebär också att du måste ha ett inflöde på kontot för att täcka upp den dagliga amorteringen.

Gå uppåt