Låna pengar till kvarskatten till lägre ränta | LånUtanUC

Låna pengar till kvarskatten

thumbnail

Har du inte pengar till att betala kvarskatten till Skatteverket så kan du låna pengar till att lösa skulden.

De flesta får sitt slutskattebesked i augusti och skatten ska vara inbetalt senaste november, men för att slippa betala ränta måste skatten vara inbetalt långt innan dess.

Har du kvarskatt på över 30.000 kr så börjar ränta att ticka från 13 februari . Den har alltså redan börjat. Har du svårt att betala? Det kan löna sig att ta ett lån och betala in skatten redan nu och på så sätta spara pengar.

Skatteverket har höga räntor och till och med vissa snabblån blir mer lönsamma, än att låta kvarskatten ligga obetald på skattekontot.

Så löser du din kvarskatt med lån

Även om vissa snabblån och lån utan UC blir ”billigare” än att få ränta på kvarskatten, så är det mest förmånligt att titta på blancolån. Dessa har lägre ränta, men en nackdel. De tar UC. Om du har många registrerade kreditförfrågnignar och försökt låna pengar med svag kreditvärdighet så vet du att det blir svårt att få ett blancolån beviljat.

Lös skatteskulden med ett samlingslån som endast tar 1 st UC

Innan du ansöker en högkostnadskredit råder vi dig till att testa en låneförmedlare som endast tar 1 st UC. Eftersom du genom denna tjänst får offert av flera långivare, så sparar du flera UC-förfrågningar och får iväg din låneansökan till banker du inte visste fanns.

Många låneförmedlare har samma banker

Eftersom att många låneförmedlare samarbetar med samma banker, så räcker det att ansöka lån hon en av dem. Välj någon av de största låneförmedlarna

Om du väljer någon av dessa samlingslån, så kommer du att ha tillgång till ett brett utbud av banker att välja på. Om du trots allt inte blir erbjuden lån via dessa låneförmedlare, så finns inget annat alternativ att välja på än att ta ett snabblån.

Men jämför räntan på snabblånen med räntekostnaden på skattekontot innan du lånar.

Alla snabblån

Belopp:
Lånevillkor:
Filtrera lån
Visa alla lån

Gå upp