BANK NORWEGIAN 5000-600.000 KR

Bank Norwegian

Bank Norwegian erbjuder olika tjänster inom både lån och spara. Det går att använda banken som din ordinarie bank då de har sparkonto, kreditkort, lån och Internetbank. Inom lån kan du för det första, välja att ansöka om ett nytt blancolån utan säkerhet upp till 600.000 kr.  Det går även bra att samla sina lån genom en skuldfinansiering och du kan amortera lånet i upp till 15 år!

Om du vill låna pengar för att lösa andra lån så anger du dessa lån direkt i ansökan. Bank Norwegian tar faktiskt hand om inbetalningen till de lån som ska lösas och betalar ut resterande del av lånebeloppet till ditt konto

Välj lånebelopp 123
Välj löptid 123
Visa fler

LÅNA NU

Bank Norwegian lånevillkor

Åldergränsen för att låna pengar hos Bank Norwegian är 23 år. Den är alltså aningen högre än hos de flesta andra långivare. Som hos alla andra lån är praxis att man ska ha bott i Sverige i minst 3 år och varit folkbokförd i landet lika länge. Bank Norwegian godkänner inte lån med betalningsanmärkningar.

BETALNINGSFRI MÅNAD

Om man har varit i fas med sina betalningar under en tid, så går det att begära betalningsfri månad. Då slipper du betala amortering och ränta, ifall att du känner att en månad känns tuff. Du flyttar fram betalningen under ”Mina sidor” i inloggningen. När du flyttar fram lånet, så ”slipper” du inte den betalningen, utan lånets löptid ökar istället med ytterligare en månad. Lånet går självfallet att lösa när man vill.

Har du ekonomiska problem så bör du inte fundera på att låna pengar. Istället finns det bättre lösningar. Börja med att försöka skära ner på onödiga kostnader och utgifter.

RÄNTA OCH KOSTNADER

Bank Norwegian har lån, sparkonto och kreditkort. Räntan på Bank Norwegians blancolån är individuell och rörlig och anpassas efter den lånesökandes ekonomiska förutsättningar att återbetala lånet. Just nu ligger räntan i ett spann mellan 6,99%-22,99%. Vi försenad återbetalning så är dröjsmålsränta 24%, förseningsavgiften 95 kr och påminnelseavgiften 60 kr.

BANK NORWEGIAN – EXEMPEL

Om du lånar 65.000 kr så kan du välja att betala tillbaka lånet i upp till 15 år. Låt säga att du vill ha amortering på lånet under 5 år. Den nominella räntan blir då 13,99% och den effektiva räntan 15,88%. Under avtalets längd betalar du 1531 kronor varje månad. Det totala beloppet att betala tillbaka till Bank Norwegian blir 91.866 under förutsättning att du sköter alla avbetalningar och inte har utnyttjat någon av de betalningsfria månaderna.

  • Låna 65.000 kr
  • Amortera i 5 år
  • Räntan blir 13,99%
  • Effektiva räntan 15,88%
  • Månadsbelopp att betala 1531 kr
  • Total kostnad för lånet 91.866 kr

ANSÖKAN

Vi ansökan om ett lån hos Bank Norwegian så signeras avtalet med E-legitimation / BankID. Ett snabbt och smidigt sätt att legitimera sig och få pengarna snabbast möjligt tillhanda. Vid beviljat lån tas en uppläggningsavgift ut på upp till 399 kr, vilket läggs på din första avbetalning.

KUNDTJÄNST

Bank Norwegian´s kundtjänst håller öppet alla vardagar. De är behjälpliga med alla frågor som rör deras bankpridukter. Bankens telefonlinje öppnar klockan 8 och stänger klockan 16. Det går inte att ansöka lån via telefon, men man kan få svar på frågor och guidning till hur man fyller i ansökan. För frågor om befintligt lånhänvisas till inloggningen på ”mina sidor”.

Ansökningsformuläret för att ansöka lån, är alltid öppet och behandlas under kundservice öppettider. Bank Norwegian kan kontaktas via mail, telefon och formulär på hemsidan.

Back To Top