Aktuella låneräntor

Lån utan UC – Effektiv årsränta

Varierande räntesatser för lån utan uc

Lån utan UC har väldigt varierande räntesatser. I dagsläget ligger räntespannet mellan 11% och 1907%. Det går inte alltid att se till enbart den effektiva räntan vid ansökan om lån.

Kanske uppfyller du inte de ekonomiska kraven som långivaren ställer. Då kommer du heller inte att kunna erbjudas den lägsta räntan. Om du har betalningsanmärkningar eller låg inkomst, kanske är du student eller så har du  stora lån och andra utgifter? Då kanske du ändå kan erbjudas ett lån utan uc av dessa mindre långivare, men givetvis till en högre ränta.

Borde man låna pengar till högre ränta? Bara du själv kan svara på ifall att du borde ta det där dyrare lånet. Alla har nekat dig lån men denna bank säger -”Ja ok, då får låna men då måste vi ta ut en högre räntesats som garanti, då dina ekonomiska förutsättningar inte är de bästa”. Kanske borde du låta bli det där lånet. Men ryker lägenheten då?

Är ett litet lån utan uc till hög ränta, räddningen denna månad som kan få din ekonomi på flyt igen? Eller är det slutet? Det är upp till dig själv att avgöra.

Räntan uppdaterad 2018-09-09

 

Lämna ett svar