Skuldfri utan lån 2021

thumbnail

Att bli skuldfri med ett lån låter dumt, men det kan vara smart

Vi svenskar har många lån, det kan vara smslån på 1000 kr eller bolån på 10.000.000 kr. Skulle du vilja bli skuldfri utan lån

Här har vi listat och graderat alla långivare i Sverige med hög beviljandegrad men även de som har låg beviljadegrad. Poängen är dels beräknad efter de kunder som har ansökt lån via oss och hur många som har blivit beviljade respektive lån. På så sätt kan du hitta lätta lån och jämföra dem med svårare lån.

Högst beviljandegrad?

Snabblån som har högst beviljandegrad hittar du ovan. Om du behöver låna pengar snabbt, få pengarna redan idag så är det snabblån du ska ansöka. Men du behöver inte nödvändigtvis ansöka ett litet lån till hög ränta, eller lån utan UC, för att ha större chans att få låna pengar.

Låna pengar med betalningsanmärkningar, för att bli skuldfri för gott?

Det finns faktiskt större lån utan säkerhet som betalar ut en hel del pengar, trots att man har svag kreditvärdighet eller betalningsanmärkningar.

Det är ju kreditbetyget som avgör om du får låna pengar. Det som avgör om du får låna och hur mycket du får låna är dels:

  • Har du betalningsanmärkningar?
  • Saknar du  inkomst?
  • Finns det många kreditförfrågningar registrerade hos UC?
  • Är kreditvärdigheten låg?

Även om du svarar ja på en eller flera av faktorer som gör kreditvärdigheten svag, så kan du faktiskt få låna pengar. Det gäller bara att veta vart du ska leta. Och det visar vi här.

Att en långivare är snällare eller enklare är ingen garanti för att du ska få låna. Dock är snabba lån ofta dyra lån. Ditt besked på låneansökan kan bedömas av flera andra faktorer än de vi visar här. Och har du redan befintliga obetalda lån, så är det en bra ide att först avsluta dessa innan du börjar på nya lån.

Relaterade inlägg: Lån för att lösa skulder

Gå upp