Lån som inte tar UC-Upplysning ökar chansen att låna pengar

thumbnail

Öka chansen att låna pengar med lån som inte använder Upplysningcentralen

Öka chansen att låna pengar! Att finna lån kan vara frustrerande när man har svag kreditvärdighet. Är du trött på att bli nekad lån? Du måste tänka taktiskt och ansöka smart för att få låna pengar, ifall ditt kreditbetyg är lågt. Det är inte omöjligt att få låna med betalningsanmärkningar och lågt kreditvärde.

Det finns lån som har högre beviljandegrad än andra. öka chansen att låna pengar genom att välja lån som inte använder Upplysningscentralen.

Samtliga lån

Hur mycket vill du låna?
Välj löptid
VÄLJ:
Visa fler lån

Så här gör du för att öka chansen att låna pengar

  1. Om du redan har börjat ansöka blancolån och de har tagit UC kreditupplysning, så måste du tänka om direkt! Varje ansökan och varje UC har redan sänkt ditt kreditbetyg. Men det det är inte kört! Nu måste du istället leta lån utan UC för att öka chansen att låna pengar.
  2. Alla lån utan UC finns samlade i listan längre ner. Där filtrerar du på ”lån utan UC” och ifall du har betalningsanmärkningar kryssar du i även den rutan. Nu ser du lån där du har störst chans att få låna.
  3. Gå igenom listan och se om du känner igen någon långivare sedan tidigare. Du kanske redan har lån hos någon av dessa och inte betalat tillbaka det lånet i tid? Då går den långivaren bort.
  4. Utgå nu från de krediter som finns kvar att välja på och anpassa dig efter hur stort belopp du vill låna. Behöver du ett stort konsumtionslån eller ett litet snabblån? Behöver du pengarna direkt eller kan du vänta några timmar?
  5. Om du behöver låna lite pengar, det vill säga en mindre summa, så gå inte på de större lånen. Ansök de lån som har minsta maxbelopp men som ändå räcker för ditt ändamål. Ju lägre lånebelopp banken har att erbjuda, desto lägre krav ställs. Till exempel Kredit365 lånar ut max 5000 kr och behöver du inte låna mer än så, då väljer du detta lån i första hand, före t.e.x Wästgöta Finans vilka lånar ut 300.000 kr. Det mindre lånet kommer att ha högre ränta och kortare återbetalningstid, men lägre krav och större chans att bevilja lån.
  6. Fick du nej hos den minsta krediten? Häng inte läpp för det, utan fråga gärna långivaren varför de nekade krediten. Har du betalningsanmärkningar? Har du för liten inkomst? Då går vi vidare
  7. Om du har liten eller ingen inkomst så går du vidare och tittar på lån som har lägre inkomstkrav. Detta är i dagsläget: Mobillån, Frogtail och Meddelandelån. Prova där.
  8. Om du varken har betalningsanmärkningar eller låg inkomst, utan enbart många registrerade kreditföfrågningar så kan du ansöka i princip vilket snabblån du vill. Förslagsvis väljer du då ett lån med låg ränta.
Gå uppåt