Meddelandelån mest populärt

Meddelandelån är populära

Meddelandelån själva skriver på deras sajt att 96,2% rekommenderar deras lån. Det kan vi förstå. Även här hos oss är Meddelandelån det mest populära, av de lån utan UC som går att jämföra just nu.

Det finns många aspekter som pekar på varför denna långivare är så populär

  • Lånet gör inte kreditupplysning via Upplysningscentralen
  • Meddelandelån har funnits på marknaden sedan år 2006 och är pålitliga och seriösa
  • De arbetar med ansvarsfull kreditgivning och är medlem i S.K.E.F
  • Hemsidan är lätt att navigera
  • Priserna är tydliga att förstå
  • Villkoren är rimliga
  • Lånet betalas ut direkt
  • Lite lägre ränta än flera andra snabblån

Det går att förlänga lånet hos Meddelandelån

Något som inte alla långivare erbjuder är förlängning av lån. Men Meddelandelån erbjuder förlängning av lånet om du vet att du inte kommer hinna betala. Om du börjar närma dig fakturans förfallodatum, men vet att det inte kommer att gå att betala, då kan du be om att förlänga lånet.

Denna möjlighet finns bara för det lilla lånet, upp till 10.000 kr. Du har möjlighet att förlänga lånet 1 gång i upp till 30 dagar. Kostnaden för detta beror på vilket lånebelopp du har och när du tänker betala.

Att förlänga lånet kan vara räddningen för att få månaden att gå ihop, ifall att något oväntat sker. Kanske bilen gick sönder så att en oväntad, större utgift tillkom? Att förlänga lånet är naturligtvis bättre än att dra på sig ytterligare ett nytt lån hos någon annan långivare, för att betala ett befintligt lån.

Direkt utbetalning till Nordea och Handelsbanken

När man ansöker om ett litet lån, så vill man ha pengarna så snabbt som möjligt. Hos Meddelandelån så så betalas pengarna direkt vid beviljat lån. Har du ditt bankkonto i Nordea eller Handelsbanken går det extra snabbt att få lånet utbetalat, t.o.m samma dag.

Trevlig kundtjänst

Det är inte bara produkten som är bra, utan även Meddelandelån´s kundtjänst. Att personalen är trevlig och behjälpliga är säkert också en stor bidragande orsak till Meddelandelån´s popularitet. Det går även att nå kundtjänst alla dagar, även helger. Och de har långa öppettider.

Om inte Meddelandelån passar dig så finns det ett liknande lån som heter Flexlimit.

Gå upp