Vill du låna pengar snabbt? Hitta Sveriges snabbaste banker!

Vill du låna pengar snabbt?

SNABBLÅN - När du vill låna pengar snabbt

De flesta som vill låna pengar, villl att det ska gå snabbt. Man vill låna pengar direkt. Ett lån är ofta en akut lösning på ett betalningsproblem eller ett inköp som behöver göras akut. Till exempel att du behöver låna pengar till din bil för en reparation, eller att du inte har råd att ta semester.

Välj lån bland Sveriges snabbaste banker

Belopp:
Lånevillkor:
Filtrera lån
Visa alla lån

Välj rätt kreditupplysning för snabbt lån

Lån utan UC är en låneform som betalar ut pengar snabbt. Du ansöker lånet, får besked på låneansökan och pengarna på bankkontot i en handvändning. Och helt utan att en kreditupplysning tas från Upplysningscentralen, om du så önskar. Välj själv vilket kreditupplysningssystem banken ska använda bland över 50 lån utan UC, blancolån, snabblån, smslån och kontokrediter.

När banken har nekat dig pengar är det en bra ide att kolla på vilken kreditupplysning dessa använde. Du kan också kolla på vilken bank som har högst beviljandegrad och på så sätt hitta lån som kanske är enklare än andra.

De snabbaste lånen 2021 är:

Vanliga frågor om snabbt lån

Hur snabbt kan man få ett lån?

Den bank som är snabbast i Sverige enligt vår erfarenhet är Ferratum. Ferratum är så snabba att du ofta har fått lånet beviljat och pengarna på kontot 5 minuter efter ifylld ansökan.

Är alla snabbare lån utan kreditupplysning?

Snabba lån som smslån tar ofta inte UC, men det är inte kreditupplysningen som avgör om banken är snabb. Du kan välja kreditupplysning genom att ta rätt bank. Väljer du ha lån utan UC så är de oftast snabbast på utbetalningar.

Blancolån verkar ha lägra ränta men är de inte lika snabba lån då?

Det stämmer att blancolån många gånger har längre utbetalningsstider än smslån och snabblån, 1-2 dagar. Detta eftersom de gör en grundligare kontroll innan lånet beviljas.

Gå upp