Låna pengar snabbt utan UC

snabblån

De flesta som vill låna pengar, villl att det ska gå snabbt. Ett lån är ofta en akut lösning på ett betalningsproblem eller ett inköp som behöver göras akut. Till exempel att du behöver låna pengar till din bil för en reparation, eller att du inte har råd att ta semester.

Välj lån bland Sveriges snabbaste banker

Belopp:
Lånevillkor:
Visa alla lån

Välj kreditupplysning för snabbt lån

Lån utan UC är en låneform som betalar ut pengar snabbt. Du ansöker lånet, får besked på låneansökan och pengarna på bankkontot i en handvändning. Och helt utan att en kreditupplysning tas från Upplysningscentralen, om du så önskar. Välj själv vilket kreditupplysningssystem banken ska använda bland över 50 lån utan UC, blancolån, snabblån, smslån och kontokrediter.

Hur snabbt kan man få ett lån?

Den bank som är snabbast i Sverige enligt vår erfarenhet är Ferratum. Ferratum är så snabba att du ofta har fått lånet beviljat och pengarna på kontot 5 minuter efter ifylld ansökan.

Är alla snabba lån utan kreditupplysning?

Snabba lån som smslån tar ofta inte UC, men det är inte kreditupplysningen som avgör om banken är snabb. Du kan välja kreditupplysning genom att ta rätt bank. Väljer du ha lån utan UC så är de oftast snabbast på utbetalningar.

Blancolån verkar ha lägra ränta men är de inte lika snabba lån då?

Det stämmer att blancolån många gånger har längre utbetalningsstider än smslån och snabblån, 1-2 dagar. Detta eftersom de gör en grundligare kontroll innan lånet beviljas.

Gå upp