Lån är enklast Online

låna pengar av rätt lån online

Varför stå i köerna på banken när du kan ta lånet online?

Alla former av lån går att göra online. Såväl lån utan UC som privatlån, bolån, billån, företagslån, checkkrediter, snabblån och sms lån, you name it. Det finns inte längre några lån som inte går att ansöka online.

Låna direkt online 1000-600.000 kr

Belopp:
Villkor:
Visa fler lån

När du lånar pengar online via datorn eller mobilen, så behöver du inte ödsla tid på att köa, för att sedan fylla i en exakt likadan låneansökan som finns att hämta online. Det är varken större eller mindre chans att få ett lån beviljat oavsett om du lånar direkt online, eller ber banken hjälpa dig fylla i din låneansökan.

Besöken på bankkontoren är passe och så även snart bankkontoren.

Låna pengar online hemifrån

Det är guld värt att kunna göra sina tjänster hemifrån, även då det gäller privatekonomin, som lån och betala räkningar. Vi beställer maten online med Bank-ID och på samma sätt ansöker vi lån online med mobilt BankID som legitimering.

Bank-ID ersätter den manuella signaturen och fysiska legitimationen

Finns det längre någonting vi inte kan göra online? Vi ses online, handlar online, frågar Google om information online och lånar online. Allt är möjligt tack vare den digitala legitimationen som heter BankID.

Vanligaste frågorna om att låna online

Var kan man låna pengar?

Du kan låna pengar av alla banker och finansinstitut som har tillstånd av Finansinspektionen. Det finns olika former av lån, som snabblån, sms lån utan UC, blancolån, privatlån, m.m

Vilka krav ställs på att få låna online?

Det är samma villkor och krav på att låna online, som på ett bankkontor. Grundkravet är att du ska vara fyllda 18 år, svensk medborgare och folkbokförd i Sverige sedan 3 år.

Får jag ta lån online med betalningsanmärkningar?

Det går att låna med betalningsanmärkningar online och finns ca 30 långivare som godkänner lån trots betalningsanmärkningar.

Gå upp