ENKLARE lån 5000-600.000 kr | Samla lån - Lös lån - Få lägre ränta!

Enklare

enklare lån

Enklare lån 5000-600.000 kr

Enklare bank får man leta efter! Kan det bli enklare att ansöka lån än så här? Ett enklare sätt att bli beviljad lån får man leta efter. Vad menar vi? Jo, du har säkert hört talas om låneföemedlare. Om du planerat att låna pengar så kan det vara svårt att veta vilket lån som är bäst.

Ansök lån via Enklare

Via en låneförmedlare skickar du in en (1) ansökan, men den behandlas sedan av alla banker som är anslutna till låneförmedlaren. Ju flera anslutna banker, desto fler erbjudanden kan du få. Alla banker har lån utan säkerhet!

Freedom Finance och Lendo är exempel på låneförmedlare som har funnit sedan länge och dessa samarbetar med 25-30 banken. Skillnaden mellan banken som heter just ”Enklare” och de tidigare låneförmedlarena, är att Enklare samarbetar med fler långivare, hela 38 st banker!

Enklare låneutbud av konsumtionslån

Eftersom låneförmedlaren har avtal med så många banker, så är chansen att få ett lån beviljat självfallet även större. Det bästa med Enklare är att du inte förstör ditt nuvarande kreditbetyg, vilket man normalt kan göra då man ansöker direkt till flera banker. Om du istället för att ansöka låneförmedlaren, skulle fylla i en egen låneansökan till var och en av dessa 38 banker och konsumtionslån, så skulle en UC tas från varje bank.

Den största och bästa fördelen är att endast 1 UC kommer att göras, även om din låneansökan behandlas av 38 banker. Ditt kreditbetyg försämras därför inte och chansen att få lån ökar.

LånutanUC.se

Lägre låneränta

Att låna pengar via en låneförmedlare handlar inte bara om att man kan vilja lösa dyra snabblån och lån utan UC. Naturligtvis kan man gå via låneförmedlare som Enklare även då man vill teckna ett helt nytt lån till så låg ränta som möjligt. Det finns lånebelopp mellan 5000 kronor och 600.000 kronor och går även bra att låna med betalningsanmärkningar och få lån med svag kreditvärdighet.

Enklare – Samla lån

Det som är så bra med banken Enklare är att det som namnet låter, är Enklare att samla dyra lån. Du kan också använda Enklare för att hitta ett renoveringslån. Fyll i önskar lånebelopp och amorteringstid och välj Ja eller Nej om du vill samla lån eller inte. Här kan du dessutom välja om du vill ha pengar över efter att Enklare har samlat dina lån. Så du kan ta ett extra lånebelopp utöver, ifall du behöver kapital till annat.

För att fullfölja låneprocessen fyller du även i mobilnummer och mailadress och klicka på ”påbörja din ansökan”. Du får då signera din låneansökan med Bank-ID och processen startar.

De flesta får ett låneerbjudande från någon av de anslutna bankerna, redan efter några minuter, men det kan dröja upp till 24 timmar innan samtliga banker har godkänt eller avslagit din ansökan.

Du väljer själv om du vill anta något av bankernas låneerbjudande elller hoppa av din ansökan och det kostar ingenting.

Enklare långivare

Några av de långivare som är anslutna till Enklare är bland annat:

Lånevillkor

Min belopp5000 kr
Max belopp600.000 kr
Min Löptid1 år
Max Löptid20 år
Ränta2.95-39%
Eff ränta3.01-29.27%
Lån med anmärkningOK
Min Inkomst0 SEK
Uppläggnavg0 SEK
Adminavg0 SEK

Representativt låneexempel

Låneamortering 12 år 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att betala blir 509 759:-. Månkostn 3 538:- under 144 månader. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Eff. ränta 3.01% – 29.27%.

Frågor och svar

Vilka samarbetar Enklare med?

Enklare Bank samarbetar med 39 banker, bland annat: Resurs Bank, Sevenday, Ikano Bank, Collector Bank, Coop MedMera Bank, Santander Consumer Bank, Marginalen Bank, Bank Norwegian, Lendify och Big Bank.

Är det gratis att ansöka lån?

Ja en låneansökan är alltid gratis.

Får jag låna pengar om jag har betalningsanmärkningar?

Inte alla 39 banker godkänner anmärkningar, men ett flertal gör. Så anmärkningar är inget hinder för att få låna.

Kontakt & Adress

Skeppargatan 26
114 52 Stockholm
Mail: [email protected]
Tel: 0770 33 07 77
Org.nr: 556975-4814

Gå upp