OPR privatlån

OPR lånet

OPR – Privatlån 10.000-50.000 kr

OPR privatlån har tyvärr upphört. Vi rekommenderar att istället göra låneansökan till Wästgöta finans nedan (5.000-600.000 kr) Mycket hög beviljandegrad. (UC)

OPR långivare erbjuder internetlån både via företagslån och privatlån. Konsumentlånet från OPR för privatpersoner, är för dig som behöver låna pengar till en oförutsedd utgift, eller om du vill unna dig något. Lånet får du lägga på vad du vill och handläggningstiden och utbetalning sker snabbt.

Lånets spann är i beloppen mellan 10.000 kr och 50.000 kr och det är ett lån utan säkerhet. Du behöver inte äga ett hus eller annat av värde för att få låna. Om du inte har tillräckligt stor inkomst för ett så stort lån som du behöver, kan du lägga till en medlåntagare för att förbättra dina chanser att få låna.

OPR´s lånevillkor

OPR´s lån har högre ålderskrav än flera andra lån. Du måste ha fyllt 23 år. Om du inte har åldern inne går det dock att ansöka lån hos OPR´s andra låneprodukt, Fixza vilket är ett lån utan UC. Tänk på att om du har en enskild firma så går det även att ansöka Företagslån flex.

Företaget har funnits på marknaden länge och regisserades redan år 2006. Har du redan lån hos OPR eller vill ansöka ett lån som inte tar UC?

Om företaget

Långivaren ägs av OPR-Vakuus Oy. Företaget startade år 2005 och är ett svenskt företag som har tillstånd att bedriva utlåningsverksamhet. Huvudkontoret ligger i Helsingfors. År 2018 började banken med privatlån, för utlåning till privatpersoner och OPR Privatlån bildades.

Frågor och svar

Är OPR samma lån till företagare och privatpersoner?

Nej det är olika produkter men har du enskild firma kan du ansöka båda lånen.

Kan jag ha lån både hos Fixza och OPR?

Ja om du inte har misskött det ena lånet så kan du ansöka även det andra lånet.

Tar banken UC?

Ja en kreditupplysning från UC tas för att se att du saknar betalningsanmärkningar och är kreditvärdig

Kontakta OPR

opr lån

OPR Finance
Kungsbroplan 1
112 27
Stockholm
Tel: 08-501 00 650
Mail: [email protected]

Gå upp