Är du less på köer? Låna Online i mobilen

thumbnail

Om du är less på köer på bankkontoret
Låna Online.

Välj lånebelopp
Välj löptid
Filtrera
Visa fler lån

Genom att låna pengar Online så slipper du ta en kölapp och slösa väntetid på bankkontoret. För ett Onlinelån så behöver du aldrig stå i kö och du får svar direkt på ansökan. Snabbare och enklare med Onlinelån. Du kan t.e.x låna 100.000 kr smidigt med mobilen och få lån utbetalt samma dag. Både privatlån och lån utan UC görs enklast och smidigast via Internet.

Låna pengar online hemifrån

I den hektiska vardag vi lever i, vill många slippa de tråkiga uppgifterna, som är tidskrävande. Därför moderniseras samhället och allt fler saker går över till att bli digitaliserat. Som t.e.x banklån.

Det fanns en tid då du var tvungen att åka till banken för att prata om lån. Idag vill banken knappt att du kommer till kontoret, utan att man sköter så mycket som möjligt hemifrån. När du vill låna pengar finns det ingen anledning att göra det på annat vis än hemifrån.

Bank-ID är din signatur

Eftersom Bank-ID motsvarar din handskrivna signatur, så går det snabbast att ansöka och signera direkt online.

På den tiden du ansökte lån hos ett bankkontor, fick man heller inte besked direkt på ansökan. Det får man idag när man ansöker online. Svar kommer på skärmen bara sekunder efter att ansökan klickats iväg och signerats.

Detta är möjligt på grund av den moderna teknik vi har. På så sätt sparar vi både tid och pengar.

Fler Internetlån skippar UC

Eftersom att fler banker online slopar UC-kreditupplysning så har det även blivit lättare för den med svag kreditvärdighet att låna pengar.

Har du funderingar om hur det går till att låna pengar online så kolla på vår FAQ ”Vanliga frågor om att låna pengar

Gå uppåt