AXO FINANS

Axo finans låm

AXO FINANS låneförmedlare

Hos AXO Finans kan du som låntagare ansöka nytt lån eller samla befintliga lån upp till 600.000 kr. Att låna pengar via låneförmedlaren AXO finans går snabbt och smidigt och du kan använda lånet till att lösa dyra krediter och för att få billigare lån med lägre ränta. Det är AXO-s specialitet. En toppenchans för dig som vill bli av med större skulder och få en lägre månadskostnad.

Ansök AXO-lån och få besked direkt

Du kan låna pengar privatlån eller samlingslån och båda alternativen går via samma ansökningsformulär. Ta chansen att starta det nya året med färre skulder och lägre månadskostnader och få pengar över till annat.

Är AXO Finans Sveriges mest populära låneförmedlare?

Axo agerar låneförmedlare åt ca 35 banker. Några av långivarna är välkända, medan andra är mer ovanliga lån som du kanske inte har stött på tidigare. Exempelvis:

 • Wasa Kredit
 • Facit Bank
 • Wästgöta Finans
 • Friia
 • Brocc
 • Frogtail
 • Lunar
 • TF Bank
 • Santander Bank
 • Bluestep Bank
 • Konsumentkredit
 • Instabank
 • m.fl

Som du ser ovan samarbetar AXO finans med långivare som du inte hittar hos andra låneförmedlare, alltså även några ovanliga lån. Att ta lån utan UC är populärt då man inte vill få för många förfrågningar. Problemet är då bara att lånen inte är så stora. Behöver man låna större belopp eller samla lån, så får man lov att kosta på sig att en UC tas. Det kommer att göras 1 UC men alla samarbetande banker använder sig av samma UC för bedömning, så du kommer inte att få många registrerade förfrågningar.

axo finans samarbetande banker 2023
axo finans samarbetande banker 2023

Största fördelen med förmedlaren AXO Finans, är UC-n

Den stora fördelen med låneförmedlare som AXO Finans är att oavsett hur många banker man samarbetar med så kommer det aldrig att tas mer än 1 kreditupplysning från Upplysningscentralen. Så alla bankerna, såsom de nämna ovan, samt Nordax, Bank Norwegian, TF Bank, Northmill, Lea Bank och alla andra av AXO-s samarbetspartners kommer att få din låneansökan fastän endast en UC har gjorts. Kan det bli bättre?

Banker som godkänner betalningsanmärkningar

AXO samarbetar med flera banker som godkänner lån med betalningsanmärkning. Dessa banker godkänner automatiskt dina ansökan utan att du behöver ange att du har anmärkningar vid låneansökan. Tänk på att inkomstkraven kan vara något högre om du har en svag kreditvärdighet i övrigt.

Om du däremot har svag kreditvärdighet på grund av för många kreditförfrågningar kanske du istället måste titta på att låna utan kreditupplysning från Upplysningscentralen, alltså lån utan UC.

Säker låneansökan till AXO och snabb utbetalning från banken

Att ansöka lån till AXO via Internet, utgör ingen risk. Du signerar låneavtalet till det beviljade lånet med ditt Bank-ID och säkerställer därmed att du vill ha lånet och kommer att få det utbetalt.

Vilket lån du får, det bestämmer du själv. Eller rättare sagt, du väljer själv vilket av de erbjudna lånen du vill tacka ja till och signerar därefter. Du lånar utan säkerhet, eller med en medlåtagare om du inte uppfyller kraven. När du sedan blir kund så blir du det direkt via banken och inte via AXO. Så AXO Finans kommer aldrig att hantera ditt lån i framtiden.

De hjäper dig gratis att hitta det bästa lånet, du accepterar erbjudandet och sedan är AXO-s del över för denna gång. Tills eller om du en dag behöver ett nytt eller ytterligare ett lån. Då går det bra att kontakta AXO igen med en ny låneansökan.

Det kostar dig inget att göra en låneansökan via Axo Finans, och du binder dig inte till någonting. Ansökan gör du enkelt online, det tar bara några minuter. Välj hur mycket du vill låna och under hur lång tid du vill betala tillbaka, så gör vi resten.

Axofinans.se

Kontakt

AXO FInans
c/o Ioffice 
Kungsgatan 64 
111 22 Stockholm Sverige

Tel: 0771 323400

Frågor och svar om AXO Finans

Vilka banker har AXO finans?

Axo agerar låneförmedlare åt över 35 banker. Några av bankerna är välkända, andra är mer ovanliga lån. Till exempel Bank Norwegian, Wasa Kredit, TF Bank, Tryggkredit.

Kan man ta lån om man har betalningsanmärkning?

Ja AXO Finans samarbetar med flera långivare som erbjuder lån med betalningsanmärkning.

Får man låna uta säkerhet?

Ingen av långivarna kräver säkerhet, men du kan lägga till en medlåtagare om du har en svag kreditvärdighet, för att öka dina chanser till lån.

Gå upp