Black Friday – Låna pengar utan UC

lån black friday

Behöver du ett lån för att hinna handla billigaste rabatterna på Black Friday?

Det har varit stora rabatter under Black Week, men idag då det är Black Friday görs de största klippen med de största rabatterna! Har du inte hunnit få lönen utbetald och behöver ett lån idag? Snabblån och Lån utan UC betalar ut pengarna blixtsnabbt, de flesta lån inom några minuter. Men låna smart och ta det billigaste lånet, framför det snabbaste lånet.

Hitta lån med utbetalning under dagen

Prisexempel 1 Snabblån:
Lån 15 000 kr – Löptid 12 mån – Uppläggningsavgift. 280 kr – Aviavg. 45 kr kr – Uttagsavg 95 kr – Amortering 1 786 kr/mån, Totalt 21 430 kr

Prisexempel 2 Lån utan UC:
Lån 10 000 kr – Löptid i 4 månader – Ränta 39.5% – Effektiv ränta 60.6% – Uppläggningsavgift 249 kr. Totalt 11 763 kr


Lån till Black Friday kostar

Eftersom du betalar ränta på lånet och oftast lite mer ränta på snabblån än blancolån, så måste du väga in den totala kostanden i jämförelse med rabatterna du får under Black Friday. Blir det billigare att låna pengar och köpta till Black Friday-erbjudande än att avstå?

Den största skuldfällan hos Kronofogden just nu är just att handla på nätet och betala på avbetalning eller via Klarna. Gör inga impulsköp under Black Friday enbart för att det är superbilliga priser under Black Week, om det blir dyrare i slutändan.

Snällare kreditupplysning utan UC

Behöver du bara låna en liten slant så är lån utan UC snällare mot ditt kreditbetyg. Det är en enklare kreditupplysning än UC och påverkar inte ditt kreditbetyg negativt. Nackdelen är att lån som inte tar UC oftast är dyrare än blancolån som tar UC.

Det går att låna små belopp även med lånen som tar UC och det blir billigare, men lägre ränta. Så har du inte redan flera kreditförfrågningar och måste låna pengar, gör det ingenting att en UC görs. Då är det också bättre att göra låneansökan via Freedom Finance, Zmarta, Enkelfinans eller Lendo. Där kan du få blancolån från 5000 kr till mycket lägre ränta än snabblån.

Men om ditt kreditbetyg redan är lågt är det risk att du nekas lån hos dessa och då inte har något annat val än att låna utan UC.

Prisexempel blancolån:
Lån 25 000 kr, Löptid 60 mån, Ränta 2,95 %. Amortering 442 kr/mån, Effektiv ränta 2,99 %. 


Gå upp