Ansök lån hos ”Banken som ger ut flest lån” varje dygn

Freedom Finance

Beviljat flest lån

Du ska självfallet låna pengar där du blir beviljad UTAN att få lägre kreditbetyg och många kreditförfrågningar. (Freedom Finance har beviljat flest lån den senaste månaden)

Betalningsanmärkning ska inte sätta stopp

Den senaste tiden har utlåningen ökat markant, vilket inte är konstigt. Allt har blivit dyrare, men lönerna är densamma. Alltså ökar efterfrågan på lån. Du kanske också har tittar på möjligheten att låna. Men STOPP, innan du klickar iväg låneansökan måste du vara medveten om några saker, innan du sabbar ditt kreditbetyg.

  • Låneansökan där banken gör UC påverkar ditt kreditbetyg
  • Du kan bli beviljad lån med betalningsanmärkning om du ansöker hos rätt bank
  • Samlingslån är bättre än flera små lån

Lån som är lättare att få?

Alla banker har olika sätt att bedöma kreditvärdighet och varierande krav för att bevilja lån. Swedbank till exempel, kommer att neka dig lån med betalningsanmärkningar, men via Freedom Finance är det möjligt att få låna trots svag kreditvärdighet.

Den allra största fördelen med att ansöka via Freedom Finance, är att de samarbetar med så många svenska banker. Så istället för att ansöka direkt till någon bank (och det tas en kreditupplysning hos varje) så gör du helt enkelt bara en låneansökan till Freedom Finance, lutar dig tillbaka och inväntar att offerter från var och en bank trillar in. För detta tas ENDAST EN UC, men ansökan kommer att gå till ca 40 banker. Lån utan UC är självklart bäst, men En UC är bättre än 40 st UC.

Du kan även lösa befintliga lån och skulder

Det bästa av allt är att du redan vid ansökan kan välja om du vill ha ett lån att spendera på vad du vill, eller vill att banken löser och samlar dina befintliga skulder och lån.

Freedom Finance är en av Sveriges ledande låneförmedlare med snart 20 års erfarenhet av förmedling av lån. Vi är helt fristående från långivare och förmedlar lån från flera av landets ledande låneinstitut och banker. Zmarta Group, som står bakom Freedom Finance, har över 200 erfarna medarbetare på kontoren i Stockholm, Ängelholm, Helsingfors och Hamburg.

https://www.freedomfinance.se/om-oss | Freedom Finance

Populära låneförmedlare:

Gå upp