Anmärkning Bank

Anmärkning bank
Anmärkning Bank 10.000-350.000 kr

Lånevillkor

  • Belopp 10 000 – 350 000 kr
  • Återbetalningstid 1-15 år
  • Ränta 2.95%-29.95%
  • Ålder 18 år
  • Betalningsanmärkningar accepteras

Långivaren som kallar sig Anmärkning är ett projekt bakom Lendo. Genom att samarbeta med flera långivare så binder de ihop sin UC med alla och besparar dig kreditförfrågningar. Det är inte ett lån utan UC, men Anmärkning tar endast 1 UC och inte flera, även om det är många banker som behandlar din låneansökan.

När du ansöker hos Anmärkning får du svar av flera banker, men ingen av dem tar UC. UC-n står Anmärkning för i samarbete med Lendo.

Lånevillkor

  • 18 år
  • Skuldfri hos Kronofogden
  • Betalningsanmärkning är ok
  • Individuell ränta
  • Belopp 10 000 – 350 000 kr

Anmärkning Låneansökan

När man väljer att låna pengar hos Anmärkning så gör man ett smart val. Det är enkelt att ansöka och går snabbt. Om du vet ditt namn, personnummer och adress så tar det inte mer än 2 mindre att ansköka lån. Vid ansökan tas en kreditupplysning (UC) men detta kommer inte att påverka ditt kreditbetyg som det hade gjort om du hade skickat in en och en ansökan till de samtliga samarbetande bankerna.

Representativt räkneexempel

Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.34%. Ett lån på kr kostar då 1 166 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 139 920 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.1% nominell ränta

Pengar på kontot

Hur snabbt pengarna kommer till kontot, beror dels på vilken av långivarna du väljer att ta offert från. Men även du signerar skuldebrevet (låneavtalet). Det går allra snabbast vid signering med BankID. Pengarnaa betalas då ut direkt. Om du väljer att få ett skuldebrev hem i brevlådan, signera och skicka tillbaka, då tar det några dagar extra.

Varför ska man välja låneförmedlare som Anmärkning?

Det finns många fördelar att välja låneförmedlare, framför att ansöka direkt hos banken. Den största och främsta andningen av förståss att man vill spara på kreditförfrågningar. Men sedan man heller inte känner till så många banker. Genom att ansöka lån via låneförmedlaren, så har det samlats så många banker redan. Och din ansökan går iväg till var och en av dem. Det kostar ingenting och det går snabbt och väldigt smidigt.


Frågor och svar om att Anmärkning Bank

🔘 Kostar det något att ansöka lån hos Anmärkning?

Nej det är kostnadsfri ansökan

🔘 När sker utbetalning av beviljat lån?

Onlinelänk till skuldebrav/BankID = Direkt. Skuldebrev med posten 2-5 dagar. Besök banken = Direkt.

🔘 Hur lång är amorteringstiden hos Anmärkning?

DU kan dela upp betalningen av lånet i 1-15 år.


Har du redan testat Anmärkning så finns det fler låneförmedlare att välja på såsom till exempel: Bynk, Zmarta och Pengino.

Gå uppåt