Låna pengar snabbt

låna pengar snabbt

Behöver du låna pengar snabbt?

Oavsett ändamålet så går det att låna pengar snabbt inom endast några minuter. Och det spelar ingen roll om du sitter hemma, eller är ute på en resa. Skulle det uppstå pengabrist så kan du med några swipe, klick eller och på mobilen snabbt låna pengar direkt.

Du kan ha pengarna på kontot inom 10 minuter via snabblån och lån utan UC. Eller ännu snabbare, beroende på hur snabb du är att fylla i en låneansökan.

Belopp:
Villkor:
Välj
Visa fler lån

De snabbaste eller de bästa lånen

Det snabbast lånen, vilka är de? Det behöver inte självklart vara de bästa lånen för dig. Därför ska du inte välja lån utan att jämföra alternativen först.

Ta Monetti som exempel. Här kan du låna pengar snabbt och de godkänner lån med många förfrågningar. Monetti är ett så kallat lån utan UC. Jättebra!

Men så jämför vi Monetti med en annan långivare, låt oss ta till exempel Paymark Finans.

Paymark Finans har också snabba lån. Snabba lån kan faktiskt ha flera olika betydelser.

  • Lånet Utbetalas snabbt
  • Går snabbt att ansöka
  • Snabbt att låna – svar direkt
  • Ska återbetalas snabbt

Är populära lån bäst?

Så vilken ”typ” av lån du letar efter är också viktigt för att kunna jämföra. Men åter till Paymark Finans. Det är ett populärt lån utan säkerhet, många både löser om Paymark Finans och ansöker lånet. Så vi anser att lånet är populärt. Men är det för den saken ett snabbt och bra lån?

Snabba besked eller pengar snabbt

Paymark ger snabbt besked = snabbt lån, de har snabb ansökningsprocess men lånet går inte fullt lika snabbt att få utbetalt. Monetti var snabbare vid utbetalningen än Paymark, En ytterligare liten, eller egentligen stor detalj är är att Monetti tar inte UC.

Marknaden snabbaste lån

lån utan uc och snabblånSnabbaste lånen på marknaden är några långivare som inte tar kreditupplysning från Upplysningscentralen. Vi har valt att kalla dem direktlån eftersom att det är snabba lån som utbetalar lånet direkt.

Monetti, Monara, Viaconto, Ferratum, Daypay, Mobillån, m.fl är exempel på snabba lån som du hittar i listan.

Snabba lån med lågt kreditbetyg

Att låna pengar med svag kreditvärdighet är eftertraktat och det är viktigt för dessa personer att möjligheten till att låna pengar finns. Trots lågt kreditbetyg!

Alla banker som lånar ut pengar till den med lågt kreditbetyg, har snabba lån. Det är smslån och snabblån som dominerar marknaden för små, enkla, snabba lån och de är just dessa lån som har lägre krav än andra banker.

Snabbt lån betyder större anvar

Om du fundrar på att ansöka ett snabbt lån, så kom ihåg att det betyder ansvar att låna pengarna. Du kommer att (via BankID) få signera ett låneavtal där det står, vad du förväntas göra för att få pengarna utbetalda.

Nu är det faktiskt inte så många, som ordagrant läser hela avtalet, men det kanske du borde göra? För när avtalet signerats, då har du godkänt det som står där.

Med lånet följet ansvar vilka anges i låneavtalet. Dels så måste du amortera och återbetala lånet. Antingen med delbetalning eller hela beloppet åter efter en viss tid. Följer du inte det som avtalats och försummar betalningen så kommer fakturan, lika snabbt som du fick lånet utbetalt, att hamna hos Inkasso.

Lånet kan hamna hos Inkasso

Om ditt lån sägs upp och hamnar hos Inkasso så ska du vara glad om det var ett ”lån utan UC”. Då slipper du anmärkning om misskött kontokredit, som UC annars registrerar för ”sina” lån.

Snabbt lånat – snabbt återbetalat

Om det var ett snabbt lån du var ute efter, för att lösa en akut händelse då se till att även betala tillbak vapnet snabbt. Om du letar ett snabblån för att de är enklare att få och beviljar fler, så försök ändå betala tillbaka lånet så snabbt som möjligt.

Mikael
Följ
Senaste inläggen av Mikael (se alla)
Ekonom och skribent hos LånutanUC. Med med ett brinnande intresse för svensk privatekonomi och arbeten hos flera svenska bankkontor.
Back To Top