Vill du låna pengar snabbt?

Snabblån är ett snabbt lån utan säkerhet

Låna pengar snabbt

Låna pengar snabbt och enkelt med direktutbetalning! De flesta som vill låna pengar, vill att det ska gå snabbt att låna. Man vill ansöka och få direktutbetalning. Ett snabbt lån behövs ibland som en akut lösning på ett betalningsproblem. Till exempel att du behöver låna pengar till din bil för en reparation, eller att du inte har råd att ta semester. Här hittar du lånen!

Ansök snabbt lån direkt

Lån:
Villkor:
Filter för:
Visa fler lån

Välj snabbast lån utan kreditupplysning från Upplysningscenttralen

Lån utan UC är en låneform som betalar ut pengar snabbt och direkt. Det går till som så att du ansöker lånet, får besked på låneansökan och pengarna på bankkontot direkt. Och du lånar snabbt och enkelt utan att en kreditupplysning tas från Upplysningscentralen. Du kan faktiskt själv välja vilket kreditupplysningssystem banken ska använda bland över 50 lån utan UC, blancolån, snabblån, smslån och kontokrediter.

Snabbt lån kräver ingen säkerhet

Blancolån är densamma som *lån utan säkerhet, vilket innebär att du snabbt kan låna utan att behöva ordna en medlåntagare eller borgensman.

När banken har nekat dig pengar är det en bra ide att kolla på vilken kreditupplysning dessa använde. Du kan också kolla på vilken bank som har högst beviljandegrad och på så sätt hitta lån som kanske är enklare än andra.

De snabbaste lånen 2023

Vanliga frågor om att ta snabbt lån

Hur snabbt kan man få ett lån?

Den bank som är snabbast i Sverige enligt vår erfarenhet är Ferratum. Ferratum är så snabba att du ofta har fått lånet beviljat och pengarna på kontot 5 minuter efter ifylld ansökan.

Är alla snabbare lån utan kreditupplysning?

Snabba lån som smslån tar ofta inte UC, men det är inte kreditupplysningen som avgör om banken är snabb. Du kan välja kreditupplysning genom att ta rätt bank. Väljer du ha lån utan UC så är de oftast snabbast på utbetalningar.

Blancolån verkar ha lägra ränta men går de lånen inte lika snabbt då?

Det stämmer att blancolån många gånger har längre utbetalningsstider än smslån och snabblån, 1-2 dagar. Detta eftersom de gör en grundligare kontroll innan lånet beviljas.

Gå upp