Pensionärslån

Pensionärslån lån utan uc

Om att låna som pensionär

Det finns i dagsläget några lån utan UC som erbjuder pensionärslån och du kan låna från 1000 kr. Ansökan gör du Online med din mobiltelefon eller dator. Du får svar direkt på skärmen inom några sekunder.

Om lånet beviljas så betalas det ut till valfritt konto samma dag, eller senast nästkommande dag. Du kan läsa mer om ”hur mycket får jag låna utan kreditupplysning” för att få mer kött på benen.

Pensionärslån utan UC är ett lån riktat till den som har fyllt 65 år och inte kan få låna pengar via vanliga banklån. Eftersom många slutar arbeta vid pension så blir inkomsterna begränsade. Man kanske inte har pensionsspararat och då man är äldre, så blir det även svårare att få ett jobb.

Här kommer möjligheterna att låna pengar via pensionärslånet, även kallat seniorlån in. Många har sedan tidigare en checkredit och i många fall kan den få rulla på som vanligt undan ändringar.

Kan seniorer låna pengar som pensionär utan UC

Vid ansökan jämför du först låneräntan och sedan gör en ansökan till det lån som verkar bäst. (Vid ansökan så anger du din ersättning varje månad före skatt.)

Hypotekslån istället för pensionärslån

Om du som är pensionär fått nej av banken överall, så kan du se dig om efter Hypotekspension. Det är ett typ av lån där du lämnar din bostad som säkerhet för lånet. Du behöver inte betala varken ränta eller löpande ränta och det är gratis att ansöka.

Ekonom at LÅN UTAN UC | Website | + posts

Martin studerar ekonomi och har ett stort intresse och kunskap inom snabblån och smslån. Han skribent hos LånutanUC.se sedan år 2018

Gå upp