Flest beviljade lån denna vecka

thumbnail

Flest beviljade lån denna vecka hittar du här.

För att bli beviljad ett lån handlar det inte bara om att klicka på ansökningsknappen och vänta på pengarna. Du måste ha ett kreditbetyg som godkänns av den långivare du ansöker lånet av.

Lån som beviljat flest

Är du trött på att bli nekad lån? De banker som beviljat flest lån denna vecka är en blandning av både lån utan UC och konsumtionslån som använder UC. Spargo och Bank Norwegian är 2 st långivare som använder UC men ändå har en hög beviljandegrad.

Utöver dessa 2 lån så har Loanstep och nya kontokrediten Northmill beviljar en stor andel lån. Loanstep och Northmill änvänder inte UC.

Jämför lån

Hur mycket vill du låna?
Välj löptid
Filtrera
Visa fler lån

Planera din ansökan till rätt långivare

Den bank du ansöker till har speciella krav som gäller hos dem och för at få ett lån beviljat ska du passa in i mallen. Annars blir du nekad lån. Låt säga att en långivare har lägsta ålderskrav 20 år, men du är bara 18 år. Du blir det inget lån hos denna bank, även om ditt kreditbetyg är väldigt högt eller om du har svag kreditvärdighet.

På samma sätt, ifall att du har betalningsanmärkningar och ansöker hos ett lån som inte godkänner anmärkningar, så sorteras du bort direkt.

För att få ett lån bör du planera, genom att jämföra lån och hitta den som har lägsta krav matchande ditt kreditbetyg. Har du till exempel betalningsanmärkningar, så ansök endast lån hos de banker som godkänner det. Allt annat är bortkastad tid. Börja med att kolla igenom de flest beviljade lån som finns.

Om du lägger ner lite tid på att planera innan du börjar fylla i låneansökningar, då ökar chansen till att du får låna. Du sparar dessutom in på onådiga kreditförfrågningar och tid. Börja med att titta på de flest beviljad lån denna vecka här och se om dessa matchar din egna kreditmall. 

Gå uppåt