OPR

OPR-foretagskrediter

Om OPR

Hos OPR företagslån kan du ansöka att låna pengar utan säkerhet. Du som företagare kan låna mellan 30.000 kr och 500.000 kr.  Lånet kan välja att amorteras på 1 till 18 månader.

För att kunna ansöka OPR företagskredit så krävs att du har ett svenskt företag som är registrerat hos Bolagsverket och en borgensman med god kreditvärdighet, som har en deklarerad inkomst.

OPR är inte ett nylanserat lån utan har funnits med på marknaden länge.

Ansökan och utbetalning av lån

När du som företrädare för företaget ansöker om ett företagslån, så behöver du eller någon annan stå som borgensman för lånet. Om lånebeloppet är max 200.000 kr så räcker det med en person. Om ni däremot vill låna mellan 200.000 kr och 500.000 så behöver 2 stycken person åtaga sig borgensuppdrag.

En ansökan som skickas in senast kl. 16 behandlas samma dag, förutsatt att OPR har alla uppgifter de behöver för att processa låneansökan. Ni signerar ansökan med BankID och får besked inom 15 minuter!

Opr återbetalning

Om du återbetalar i tid så återbetalar OPR 20% av avgiften.

Detta företag är inga nybörjare i branschen, utan har funnits med länge och har även en annan populär låneprodukt för privatpersoner som heter Everyday Plus.

 

Gå upp