OPR

OPR-foretagskrediter

Om OPR företagslån

Numera lånar OPR även lånar ut pengar till privatpersoner!

Hos OPR företagslån kan du ansöka att låna pengar utan säkerhet. Du som företagare kan låna mellan 30.000 kr och 500.000 kr.  Lånet kan välja att amorteras på 1 till 18 månader.

Observera att detta är en företagsfinansiering. För lån till privatpersoner hänvisar OPR till deras nya privata snabblån ”Fixza”. (Uppdatering 2023 – Fixza har upphört)

För att kunna ansöka företagskrediten så krävs att du har ett svenskt företag som är registrerat hos Bolagsverket och en borgensman med god kreditvärdighet, som har en deklarerad inkomst.

OPR är inte ett nylanserat lån utan har funnits med på marknaden länge.

Ansökan och utbetalning av lån

När du som företrädare för företaget ansöker om ett företagslån, så behöver du eller någon annan stå som borgensman för lånet. Om lånebeloppet är max 200.000 kr så räcker det med en person. Om ni däremot vill låna mellan 200.000 kr och 500.000 så behöver 2 stycken person åtaga sig borgensuppdrag.

En ansökan som skickas in senast kl. 16 behandlas samma dag, förutsatt att banken har alla uppgifter de behöver för att processa låneansökan. Ni signerar ansökan med BankID och får besked inom 15 minuter! Detta företagslån är ett lån utan UC.

Opr återbetalning

Om du återbetalar i tid så återbetalar OPR 20% av avgiften.

Detta företag är inga nybörjare i branschen, utan har funnits med länge och har även en annan populär låneprodukt för privatpersoner som heter Everyday Plus eller Fixza.

fixza webplats

Vanliga frågor om OPR

Måste man ha ett företag för att låna pengar hos OPR?

Ja Aktiebolag, Enskild Firma eller Handelsbolag

Tar OPR UC?

Nej

Vart vänder jag mig om jag är privatperson som vill låna?

OPR erbjuder privatlån och snabblån via Everyday Plus och Fixza

Ekonom at LÅN UTAN UC | Website | + posts

Martin studerar ekonomi och har ett stort intresse och kunskap inom snabblån och smslån. Han skribent hos LånutanUC.se sedan år 2018

Gå upp