ANYFIN

Låna pengar hos Anyfin
ANYFIN OMFINANSIERING 1000-100.000 kr
  • Beviljandegrad
3.9

Villkor

Låna med betalningsanmärkningar
Ränta 3,95%-24,95%
Löptid 3 mån-10 år

ANYFIN

Med Anyfin kan du låna pengar, för att sänka kostnaderna på dina befintliga lån. Anyfin kan hjälpa dig med såväl fakturor, som delbetalningar, kreditkort, privatlån eller andra liknande krediter upp till 100.000 kr.

Anyfin lånevillkor

Lånet från Anyfin kan hjälpa den som är minst 18 år. Det behöver inte vara ett hinder om du har betalningsanmärkningar, men de får inte vara färska. Minst 12 månader måste ha gått sedan du fick den senaste betalningsanmärkningen. Det får heller inte finnas skuldsaldo hos Kronofogden. Det ökar dina chanser till att låna pengar om du saknar anmärkningar, men det är lite ett automatiskt hinder att det går att låna med svag kreditvärdighet.

Så fungerar Anyfin

Du börjar med att fotografera dina fakturor. Sedan kollar dem ifall att de kan erbjuda dig ett lån för att betala fakturorna. De jämför din kreditvärdighet genom en kreditupplysning och ser över ifall att de har möjlighet att sänka dina kostnader. OBS – Det är inte ett lån utan UC.

Det går bra att omfinansiera flera fakturor/krediter (under förutsättning att du är godkänd i kreditkontrollen). För att ansöka om omfinansiering så skickar du en bild på fakturan till det du vill göra om. Syftet med att omfinansiera är att sänka kostnaderna. Återbetalningstiden kommer att bli densamma hos som den var/är hos tidigare kreditgivare.

Anyfin betalar din faktura och tar över faktureringen till dig så snart avtalet är signerat.

Representativt räkneexempel

Omfinansiering 10 000 kr.Rörlig ränta 8,86 %i12 månader. Effektiv ränta 9,23 %. Månadskostnad 874 kr/mån och det totala beloppet att återbetala 10 486 kr.
Vanligaste frågorna om lån utan UC

-Tar Anyfin en kreditupplysning varje gång jag skickar in en faktura?

Svar

När Anyfin tar en UC, så gäller den i 30 dagar. Så alla fakturor som skickas in inom 1 månad delar på samma UC.

-Vad kan jag omfinansiera hos Anyfin?

Svar

Du kan omfinansiera delbetalningar och kreditkort, samt privatlån, men inte bolån


Gå uppåt