ANYFIN

Låna pengar hos Anyfin

Om Anyfin

Anyfin sänker din ränta på lån upp till 300.0000 kr. Du kan ansöka lånet via låneförmedlaren Enkelfinans. (1 UC tas)

Med Anyfin kan du låna pengar, för att sänka kostnaderna på dina befintliga lån. Anyfin kan hjälpa dig med såväl fakturor, som delbetalningar, kreditkort, privatlån eller andra liknande krediter upp till 100.000 kr.

Anyfin lånevillkor

Lånet kan hjälpa den som är minst 18 år. Det behöver inte vara ett hinder om du har betalningsanmärkningar, men de får inte vara färska. Minst 12 månader måste ha gått sedan du fick den senaste betalningsanmärkningen.

Det får heller inte finnas skuldsaldo hos Kronofogden. Det ökar dina chanser till att låna pengar om du saknar anmärkningar, men det är lite ett automatiskt hinder att det går att låna med svag kreditvärdighet.

Vilka lånar hos Anyfin?

Genomsittet på Anyfin´s målgrupp är folk i åldrarna 20-39 år med en snittinkomst på 25.000 i månaden. 

Så fungerar Anyfin

Du börjar med att fotografera dina fakturor. Sedan kollar dem ifall att de kan erbjuda dig ett lån för att betala fakturorna. De jämför din kreditvärdighet genom en kreditupplysning och ser över ifall att de har möjlighet att sänka dina kostnader. OBS – Det är inte ett lån utan UC. Söker du lån som inte tar UC kan du  förslagsvis istället titta på Easycredit och Northmill

Det går bra att omfinansiera flera fakturor/krediter (under förutsättning att du är godkänd i kreditkontrollen). För att ansöka om omfinansiering så skickar du en bild på fakturan till det du vill göra om.

Anyfin betalar din faktura och tar över faktureringen till dig så snart avtalet är signerat. Du kan likna detta lån vid ett blancolån men att du inte får pengar på kontot, utan istället faktorerna omhändertagna.

Kontakta Anyfin

Org.nr: 559094-8005
Vattugatan 17
111 52 Stockholm
Tel: 08-665 60 60
[email protected]

Representativt räkneexempel

Omfinansiering 10 000 kr.Rörlig ränta 8,86 %i12 månader. Effektiv ränta 9,23 %. Månadskostnad 874 kr/mån och det totala beloppet att återbetala 10 486 kr.

Syftet med att omfinansiera är att sänka kostnaderna.

Återbetalningstiden kommer att bli densamma hos som den var/är hos tidigare kreditgivare.
Tar Anyfin en kreditupplysning varje gång jag skickar in en faktura?

När Anyfin tar en UC, så gäller den i 30 dagar. Så alla fakturor som skickas in inom 1 månad delar på samma UC

Vad kan jag omfinansiera hos Anyfin?


Du kan omfinansiera delbetalningar och kreditkort, samt privatlån, men inte bolån

Gå upp