Jämföra, Ansöka lån, Pengar på kontot

Hur Jämföra, Ansöka lån och få Pengar på kontot?

Hur snabbt går det från att ansöka ett lån tills de sitter på kontot? Vi har testat snabblån som säger sig ha snabb utbetalning och pengar samma dag. Men funkar det? Ja, vi fick faktiskt pengarna väldigt snabbt. Tiden från att vi skickade in låneansökan till dessa att vi hade pengar att spendera på vårt eget bankkonto var faktiskt inte mer än några minuter. Så här får du snabbast cash med bästa lånen.

Så här får du pengar på kontot supersnabbt när du ansöker lån

Börja med att välja ett lån. Jämför först alla snabblån och långivare så att du är säker på att få en bra ränta. Om du inte redan vet vilket lån du ska välja så kan du välja i listan nedan.

I det här testet valde vi Ferratum, eftersom de ska vara snabbare än alla de snabbaste lånen. Ferratum är ett av de äldsta snabblånen på den svenska marknaden och var faktiskt för väldigt många år sedan ett smslån. Idag är Ferratum är heltäckande bank med både spartjänster och låneproduker.

Anledningen till att vi valde just Ferratum betyder inte att vi tycker att de är den bästa banken, men det är en nytänkande bank som även godkänner lån med betalningsanmärkningar.

HÄR KAN DU ANSÖKA LÅN HOS FERRATUM

ferratum-krediten
  1. Börja med att välja kredit eller privatlån. Privatlån utan UC finns upp till 300.000 kronor och kredit upp till 45.000 kronor. Vi valde Krediten och det är just denna som sägs ha en blixtsnabb utbetalning.
  2. Sedan väljer du med scrollern önskad kreditsumma mellan 1000 kronor och 45.000 kronor. Månadskostnaden blir mellan 300 kr-1859.40 kr, ju lägre kredit, desto lägre månadskostnad.
  3. Klicka på ANSÖK
  4. Nu kommer du till själva ansökningsformuläret och det är väldigt enkelt. Fyll bara i namn, personnummer, mobilnummer och mailadress.
  5. Bocka av ”Jag bekräftar att jag har läst och accepterat sekretesspolicyn” 
  6. Klicka på FORTSÄTT
  7. Logga in med MOBILT BANKID och signera
  8. Vänta några sekunder
  9. Besked direkt på skärmen
  10. Beviljat lån på kontot inom någon minut.

Snabbt att jämför och ansöka snabblånen utan UC-Upplysning

Svårare än så är det faktiskt inte att ansöka lån, det tog endast några minuter och lika snabbt att få pengarna på bankkontot. En aningen skillnad mot den tiden då man var tvungen att boka tid med en banktjänsteman, sätta sig i bilen och åka till stan, besvara frågor om sin ekonomi och vad man skulle ha pengar till och sedan vänta 3-4 dagar på besked. Ännu ett plus var att Ferratums snabblån är ett lån utan UC och det är en långivare där du faktiskt till och med kan låna pengar med svag kreditvärdighet.

Gå upp