KLARA LÅN

Klara lån

KLARA LÅN

Klara lån är snabblånens motsvarighet till låneförmedlaren Lendo. Du ansöker lån utan uc och kreditlån upp till 30.000 kr med endast 1 (en) ansökan och utan kreditupplysning från UC.
En kreditupplysning tas via Bisnode eller Creditsafe. Vill du ansöka större belopp? Hos Klaralån du ansöka lån utan säkerhet upp till hela 500.000 kr, men observera att på belopp mellan 30.000-500.000 kr görs en UC. Återbetalningstiden är 1-8 år.

Ansök kredit hos Klara lån direkt

Din ansökan till Klaralån behandlas direkt och du får svar inom 15 sekunder av ett flertal banker. Om du blir beviljad lån hos någon av dessa banker kontaktar dem dig med offert och du får beviljat lån utbetalat samma dag.

Klaralåna upp till 30.000 kr utan UC-upplysning

Genom snabblåneförmedlaren Klara lån, kan du låna upp till 30.000 kr utan att en UC-upplysning tas. Det går snabbt och är enkelt att ansöka lån och helt kostnadsfritt! När du fyller i din låneansökan ska ha fyllt 18 år och ha en årsinkomst på minst 100.000 kr per år. P.s Du kan låna med betalningsanmärkningar. D.s

Klara Lån villkor

Lånebelopp5000-500.000 kr
Lånets löptid12-96 mån
Ränta6.48-39.5%
Effektiv ränta3.05-1135%
Lån med anmärkningJa
DirektutbetalningJa
Inkomstkrav100.000 kr
Uppläggningsavgift0 kr
Administrationsavgift0 kr

Klara lån´s samarbetande långivare

Denna långivare samarbetar inte enbart med snabblån utan numera även med banker som erbjuder dig att låna pengar via privatlån, ända upp till 500.000 kr. I samma klass som andra låneförmedlare om Lendo, Sambla, med flera alltså. Vid ansökan om ett större lån så kommer en UC att tas, men för ett litet lån gör Klaralån ingen UC.

Omfrågandekopia vid låneansökan

Även om bara en kreditupplysning tas vid ansökan om ett större lån, (från 30.000 kr och uppåt) så kan det landa flera kreditupplysnitgskopior i din brevlåda eller Kivra. Det är vanligt att det kommer en kopia från vardera bank som har behandlat din ansökan, men denna ansökan är bedömd genom den enda UC-n som har gjorts. För det görs bara en. Det betyder också att du endast får en registrerad kreditförfrågan, oavsett hur många omfrågandekopior som dyker upp.

Dessa omfrågandekopior skickas ut enligt lag för att du ska veta vilka som har fått ta del av information om dig och det registreras INTE som nya kreditupplysningar!

Beviljar låg med svag kreditvärdighet

Hos Klaralånet går det att låna pengar med svag kreditvärdighet. De matchar endast lån till privatpersoner och inte till Företagslån. Att låna med svag kreditvärdighet betyder att både betalningsanmärkningar och många kreditförfrågningar hos UC inte är ett hinder för att få ett lån. Det betyder också att du kanske får en högre ränta på ditt lån om ditt kreditbetyg är lägre än god kreditvärdighet och att du kan erbjudas lån av högkostnadskrediter, snabblån och smslån.

Några banker hos Klara lån

Klara lån samarbetande snabblån

Ett utval av Klaralån´s samarbetande långivare:

  • Cashbuddy
  • Lumify
  • Saldo
  • Risicum
  • Goodcash
  • GF Money
  • Ferratum
  • Viaconto
  • Loanstep
  • Klicklån

Räkneexempel

Exempel: 30 000 kr till 26.05 procents nominell ränta med en återbetalningstid på 24 månader, med 24 avbetalningar om 1 617 kronor och 0 kronor i uppläggnings/aviavgift ger en effektiv ränta på 29.4 procent. Totalt 38.808 kronor

Du väljer det lån som passar! Du får en lista med villkor för de långivare som godkänt din ansökan och väljer direkt det lån som passar dig.

Klaralån.se

Vanliga frågor och svar om Klara lån

Varför ska jag ansöka via Klara lån?

Klaralån hittar de lån du är godkända att få. Spara tid på att slippa ansöka hos varje snabblån. Klara lån gör de åt dig och hittar de lån du är godkänd för. K

Kostar det något att jämföra lån?

Nej det är kostnadsfritt att jämföra och ansöka lånen.

Kan jag låna pengar med betalningsanmärkningar hos Klara lån?

Ja flera banker hos Klara lån godkänner anmärkningar

Tar Klaralån UC-upplysning?

Ansöker du om snabblån under 30.000 kr tas ingen UC. Belopp över 30.000 kr och upp till 500.000 kr tas endast 1 UC totalt för alla banker tillsammans

Kontakt

Klara Lån Sverige AB, 2021
BOX 5370 | 102 49 Stockholm

Ekonom at LÅN UTAN UC | Website | + posts

Martin studerar ekonomi och har ett stort intresse och kunskap inom snabblån och smslån. Han skribent hos LånutanUC.se sedan år 2018

Gå upp