Billiga lån utan kreditupplysning

jämför och hitta billiga konsumtionslån

Hur kan man hitta billiga lån utan kreditupplysning från UC?

Hitta billiga lån utan UC´s kreditupplysning går. Många av lånen är dyra, lånen har hög ränta och snabblån som inte tar UC är inte oseriösa. Visst finns det dyra snabblån, men det finns även billiga lån utan UC som kan konkurrera med privatlånen hos storbankerna. Vi hjälper dig att hitta de billigaste lånen.

Billiga snabblån

Egentligen är inget lån ”billigt”, om det inte är gratis. Alla lån oavsett om du vill låna 1000 kr eller lägre belopp., utom de som erbjuder gratis ”prova-på-månad” är kostsamma. Det är en utgift som du normalt inte har i din budget och en kostnad som ska amorteras och avbetalas varje månad. Frågan är  alltså inte hur vi hittar billiga lån utan UC, men hur vi ska finna de ”billigaste lånen utan UC.

Jämföra lånen är bästa sättet att hitta det billigaste lånet

Det enda sättet att få reda på vilket som är det billigaste lånet är då att jämföra alla snabblån och sms lån. Genom att jämföra effektiv ränta går det att få en överskådlig bild över vilket lån som är billigaste och på så sätt välja det lån som passar plånboken bäst. Vill du ha ett lån snabbt så är de små lånen det enda alternativet.

Flera faktorer spelar in i om lånet har ett billigt pris

När du jämför lån kan du inte bara välja det lån som har lägsta räntan, utan du måste även titta på om du uppfyller kraven för just det lånet. Det finns saker som kan hindra dig att bli beviljad det billigaste lånet och därför måste du börja med att sortera ut de långivare som inte passar in på dig. T.ex:

  • Har du betalningsanmärkningar?
  • Har du många registrerade kreditförfrågningar?
  • Skuldsaldo hos Kronofogden?
  • Låg inkomst?
  • Är du arbetslös?
  • Har en en villa eller annan fastighet?
  • Är du singel, sambo eller gift?

Billigaste lån med betalningsanmärkningar

Om vi tittar på den första punken gällande betalningsanmärkningar. Du kanske trot att du inte kan låna med betalningsanmärkningar? Det är inte sant. Att låna pengar med befintliga betalningsanmärkningar går, ifall att du uppfyller några andra krav. T.e.x inkomstkraven. Nu är det inte alla banker som godkänner lån med betalningsanmärkningar, men i dagsläget finns det ganska många som faktiskt gör det. Här kommer vi då till ett av hindren från att få det billigaste lånet. Du kan få låna pengar om du har betalningsanmärkningar, men du kan inte få det billigaste priset på lånet. Eftersom anmärkningar utgör en risk för banken, tar de ut en högre ränta, som ett tillägg på den risk de tar för att ge dig pengarna.

Billiga lån vid många registrerade kreditförfrågningar

Punkt 2 ”många registrerade kreditförfrågningar” är också ett hinder för att få det billigaste möjliga lånet. Du kommer troligen att få låna pengar trots att du har massor av förfrågningar hos UC. Med undantaget att: Du måste ansöka lån utan UC och du kan inte få lägsta räntan eftersom även du utgör en risk. Varför undrar du? Jo, har du många registrerade kreditförfrågningar så har du ansökt många lån. Och det är i vissa fall värre än att ha en eller 2 betalingsanmärkningar.

Anmärkningen kan ha uppstått av ett omedvetet slarv, men förfrågningarna kommer genom att aktivt och medvetet ansöka flera lån.

De sista punkterna är inte lika viktiga för priser på lånet, men visst kan det spela in. Har du en låg inkomst är dock risken stor att du inte blir beviljad lån överhuvudtaget. Oavsett om det är ett billigt lån, eller ett dyrt.

Gå upp
Optimized with PageSpeed Ninja