ICABanken

Icabanken privatlån

ICA-BANKEN

Icabanken erbjuder renoveringslån, konsumtionslån och privat lån utan säkerhet, att använda till vad du vill. Du kan välja att lösa andra dyra krediter eller låna ett nytt belopp, till vad du vill upp till 500.000 kr. Långivaren tillhör inte snabblån och en 1 UC tas, men kan däremot hjälpa dig att lösa befintliga snabblån.

Ansök Icabanken direkt (via Lendo)

Icabanken och andra låneerbjudanden

Det bästa sättet att ansöka lån till Ica-banken är via en lånförmedlare som t.e.x ”Zmarta” eller Lendo. Skulle IcaBanken ge dig avslag har du chansen att automatiskt få låneerbjudande från en annan liknande bank. Du slipper du också få för många registrerade kreditförfrågningar vilket sänker ditt kreditbetyg.
(UC tas)

Om Ica Banken

Icabanken
Icabanken

För att låna pengar måste man ha fyllt 18 år. Det går att låna mellan 20.000 kronor och 500.000 kr och de tillämpar individuell räntesättning. Den effektiva ränta ligger i dagsläget på mellan 3.84%-11.95%.

Det är inte ett lån utan UC. Kreditupplysning kommer att göras från Upplysningscentralen AB vid ansökan. Du kan inte ansöka lån med svag kreditvärdighet, men Ica-banken godkänner lån till den som enbart är 18 år till skillnad mot många banker som har 20-årsgräns.

Banken igår i den svenska branschorganisationen Swedish Bankers, tillsammans med andra svenska storbanker.

Min Lån20.000 kr
Max Lån500.000 kr
Löptid3-15 år
Ind. Ränta3,84–14,95% 
LåneskyddJa
Godkänner medlåntagareJa

Ica-banken lånevillkor

  • Ålder 18 år
  • Inkomst 180.000 kr/år
  • Folkbokförd i Sverige

Representativt låneexempel

Låna 200.000 kr i 6 år. Amorteringstid 6 år. Månadskostnad 3311 kr. Individuell ränta 5,24 – 14,95 %. Exempelränta 5.55%. Effektiv exempelränta 5,69%.

Räntan du betalar för ditt bolån är bland annat beroende av vilken ränta (även kallad reporänta) som din bank får betala för att i sin tur låna pengar hos Riksbanken. Om vi tittar på Riksbankens prognos över reporäntans utveckling kan vi förvänta oss en stigande trend på längre sikt, vilket i sin tur kommer att spilla över på privatpersoners bolån.

Magnus Hjelmér  / Icabanken.se

Tjänster och produkter

Det finns fler typer av lån och tjänster att välja på hos banken. Du kan även ansöka bolån och teckna sparkonto. Dessutom har Ica försäkringar till alla ändamål. Är huset fullbelånat så kan du få renoveringslån utan säkerhet.

Frågor och svar om ICA´s bank

Kan man låna med betalningsanmärkningar hos Icabank?

Icabankens lånevillkor innefattar inga betalningsanmärkningar. Du ska vara 18 år och ha en årsinkomst om minst 180.000 kr för att få låna.

Vilken ränta får jag om jag lånar hos Icabanken?

Räntan för Icas privatlån (utan säkerhet) är individuell och ligger mellan 5,24 – 14,95 %.

Kontakta Icabanken

Kundtjänst

Tel: 033-47 47 90
Öppet vardagar 8-18

Gå upp