CREDWAY

northmill kontokredit

Credway – Lånet stängt

Lånet Credway har stängts och ersatts med NORTHMILL

I och med deras snabba utbetalningar av sina krediter och i samarbete med banker så kan du även få detta helglån utbetalt på röda dagar. Credway har även haft ett lån som heter Credigo och du kunde då låna pengar av båda långivarna samtidigt.

Det minsta du kunde låna var 1000 kronor och som mest låna 30 000 kronor. Credway hade helglån, vilket betyder att de betalar ut beviljat lån under helgerna.

Utbetalning samma dag

Beviljat lån betalades ut direkt till kontot samma dag som ansökan beviljas. Om pengarna sedan kom insatt på ditt konto lika snabbt, beror på bankernas hållningstider. Om du har ditt bankkonto i Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken flyttas pengarna under dagen vid de ordinarie öppettiderna.

Om du hade en annan bank så kommer pengarna senast nästkommande bankdag.

För att ansöka lånet, skulle du uppfylla det enda grundkraven de anger på sin webbplats. Du skulle ha fyllt 18 år. Du kunde däremot låna pengar trots att du  haft betalningsanmärkningar.

Förlänga Credway-lånet

Det går inte att förlänga lånet hos Credway och heller inte att dela upp fakturan. Det gäller alltså att vara säker på att man kommer att kunna betala tillbaka skulden i tid, annars hamnar den snabbt hos Inkasso.

Kreditskydd

Credway kreditskydd

Långivaren tillåter som sagt inte att man förlänger lånet, men det går att köpa till ett kreditskydd som gäller vid oförutsedda händelser, som t.e.x. arbetslöshet, sjukdom och dödfall.

Att teckna ett kreditskydd kostar 6,4% av lånebeloppet/månad.

För att kunna teckna kreditskydd finns speciella krav. Du ska bara 20-64 och ha haft en anställning de senaste 6 månaderna, samt vara fullt arbetsför.

Räntan är 26%. Credway är ett Lån utan UC och använder sig av Creditsafe vid kreditprövning. Eftersom Credway inte tar UC så påverkar ett snabblån hos dem inte ditt framtida kreditbetyg. Du kan lugnt låna utan att riskera att dra på dig fler förfrågningar hos UC.

Om du redan har lån hos Credway så kan du titta på andra snabblån som exempelvis nya Tando och Fairlo. Eller Flexlimit eller Meddelandelån som är populärt och har funnits med några år.

Frågor och svar om att Credway

Gå upp