Toborrow Privatlån

Toborrow privatlån

Toborrow lån 5000-600.000 kr

Toborrow privatlån ger dig chansen att samla dina lån, att få erbjudande och offert från ett flertal svenska banker och en chans att starta om din ekonomi. När du ansöker lån hos Toborrow så tas det enbart 1 UC-upplysning och liksom Freedom Finance, Lendo, Ekonomen och liknande låneförmedlare så kommer du att få chansen till lån från många banker. Toborrow är för dig som vill ha ett lån som inte kräver säkerhet.

Gör låneansökan Toborrow lån

Det är således inte ett lån utan UC, men en finansförmedlare som ger dig chansen att lösa dina snabblån genom att enbart ta 1 UC, som kanske är den sista UC-upplysning som behöver göras på många år framöver.

Villkor för låneoffert

 • 18 år
 • Årsinkomst 140.000 kr
 • Säkerhet behövs inte
 • Folkbokförd i Sverige
 • Fast inkomst
 • Min belopp 5000 kr
 • Max belopp 600.000 kr
 • Individuell ränta 2,95–18,6%
 • Återbet. tid 1–15 år.

Representativt Räkneexempel för Toborrow privatlån: Detta är ett annuitetslån och lånebeloppet i exemplet är 150. 000 kr. Lånet väljs med med 8 års löptid och får i exemplet en rörlig ränta på 6,2%. Inga startavgifter. 0 kr eller aviavgifter tillkommer. 0 kr) Den effektiva räntan blir på 6,38 % och den totala kostnaden för lånet då det är till fullo återbetalt: 190.642 kr. Varje månad amorterar du 1.986 kr/mån, vilket avser 96 st. avbetalningar.

Toborrow lån med betalningsanmärkningar

Du kan få låna pengar via Toborrow även om du har betalningsanmärkningar. Faktum är att fler och fler långivare beviljar lån med betalningsanmärkningar och det är allt vanligare att vi råkar ut för denna förseelse. Som de flesta vet ligger betalningsanmärkningar kvar i kreditupplysningssystmet i hela tre år och storbankerna har för vana att skarpt neka lån om man har en anmärkning.

Enklare att ansöka till flera banker direkt – Större chans att få lån

Eftersom Toborrow samarbetar med många av de vanligaste bankerna så är det enklare att ansöka, genom endast en låenansökan och större chans att få ett lånerbjudande än om du går till din lokala bank. Här är det upp till 40 st banker som granskar din låneansökan istället för enbart 1.

Du förstör inte ditt kreditbetyg

Och det bästa av allt är att du kommer inte att förstöra ditt nuvarande kreditbetyg då endast 1 upplysning kommer att göras.

Långivarna har effektiva och snabba processer för att inhämta uppgifter, sammanställa och göra en gedigen kreditbedömning. Efter att långivaren har gjort sin bedömning får du ett besked om din ansökan beviljats eller blivit avslagen. Räntorna hos olika banker och långivare varierar beroende på vem eller vilka som söker, privatlånets belopp och löptid samt vad syftet är med lånet. Därför är det avgörande att jämföra räntor och erbjudanden från flera banker och långivare för att hitta den lägsta räntan på ditt privatlån.

https://www.toborrow.com

Frågor & Svar om Toborrow Privatlån

Varför ska jag ansöka lån hos Toborrow istället för att låna hos någon annan bank?

Svaret är enkelt! Genom att ansöka lån hos Toborrow får du erbjudande från flera banker och sparar in på UC-förfrågningar, anslkningsformulär och behåller din kreditscore.

Jag har 2 betalningsanmärkningar. Kommer jag att få något låneerbjudande från Toborrow?

Betalningsanmärkningar i sig är inte en bromskloss för att få låna pengar, men hela ditt kreditbetyg spelar in då bankerna bedömer låneansökan. Några banker kommer att neka, men det finns flera samarbetande banker hos Toborrow som beviljar lån trots att man har betalningsanmärkningar.

Jag har ansökt lån via en annan låneförmedlare och fick inget erbjudande. Kommer jag att få erbjudanden av någon av Toborrows banker?

Du kan bli erbjuden lån här, för alla låneförmedlare har inte samma anslutna banker.

Vilken ränta får jag om jag vill samla mina lån?

Det är respektive bankpartner som sätter sin egen individuella ränta, så vilken ränta just du kommer att få ser du då en bank har skickat dig ett låneerbjudande.

Ta nytt lån eller samla

Självfallet kan du ansöka om ett nytt lån via Toborrow. Du behöver inte samla andra krediter för att få låna pengar. Har du däremot snabblån eller skulder på kreditkort sedan tidigare kan det vara en bra ide att även samla dessa. Du kan låna lite extra till det du behöver, oavsett om du vill köpa nya möbler, renovera huset, köpa kläder eller resa. Vad du vill använda lånet till är upp till dig, men att lösa tidigare lån i samma veva är en bra ide för att sänka dina månadsutgifter och bli av med lån med hög ränta, såsom sms lån och snabblån har.

Så ansöker du lån

Tid som behövs: 5 minuter

 1. Fyll i en låneansökan HÄR

  Du anger lånebelopp mellan 5000 kr och 600.000 kr genom att dra reglaget till önskat belopp. Välj lånetid och kryssa i om du har lån du vill samla (Ja/Nej)
  låneansökan toborrow privat

 2. Klicka sedan på ”Påbörja ansökan”

  Toborrow samlar ihop informationen från din kreditupplysning och delar den med samtliga banker. Dessa banker tävlar nu om att ge dig det bästa erbjudandet med bästa räntan.

 3. Lånet utbetalas samma dag

  När du har valt en långivare som har beviljat dig lån, så fullföljer du ansökan genom att bekräfta den och pengarna betalas sedan ut direkt, oftast samma dag.

Kontakt & Kundtjänst

Toborrow grundades år 2014 och är registrerade hos Finansinspektionen. Här jobbar erfarna kreditspecialister och du har altid möjlighet att få personlig support.

Toborrow AB
Org: 556942-6736
Tel: 08-520 017 30

Fler låneförmedlare

Om du inte uppfyller inkomstkraven (140.000 kr/år) eller redan har ansökt lån via Toborrow och nekats lån av alla banker, så kan du testa en annan låneförmedlare med andra samarbetande banker:

Gå upp